Az Oroszlán túl büszke beismerni a fájdalmat

Valójában teljesen érthető módon az Oroszlán sosem ismerné be, hogy őt hagyták el, túlságosan is büszke ehhez. Ő egyszerűen a király vagy a királynő, akit nem lehet csak úgy elhagyni. Jóvátehetetlen és megbocsáthatatlan sértést követ el, aki megpróbálkozik vele. És egyébként is, az Oroszlán úgy is letagadja mindenki előtt a szakítás valódi okát és tényét, hiszen az utolsó szót csakis ő mondhatja ki. Soha, de soha nem ismerné be a fájdalmat, amit érez, emelt fővel csak annyit mond, exe megbolondult, nem lehetett már kijönni vele.

Kedves Oroszlán olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-18)

Felejtsen el ma minden szabályt és korlátot, kedves Oroszlán, persze, csak egy etikus határon belül, s élje meg úgy ezt a mai napot, ahogyan csak szeretné! Meglátja, az efféle életstílusbeli lazaság, nem csak lelkivilágára, de kreativitására is rendkívül inspirálóan hathat, s ennek hamarosan meg is lesznek majd a maga gyümölcsei!

Kedves Oroszlán szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A Halak nem tudja feldolgozni a szakítást

A Halak viseli talán a legrosszabbul a szakítást. Képtelen feldolgozni, képtelen beletörődni a megváltoztathatlanba. Úgy érzi, mindent elveszített, az élete kilátástalan, a halál gondolata is foglalkoztatja. Tőle merőben szokatlan dolgokat tesz. A közösségi oldalon például gonosz megjegyzéseket posztol az exéről. Még az sem érdekli, hogy saját önbecsülését, a megítélését rombolja. A Halakat a magány, az elhagyatottság érzése nemcsak fájdalommal, hanem borzalmas félelemmel is eltölti.

Kedves Halak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-18)

Ma nagy eséllyel keveredhet bele valami nagyon jóba, kedves Halak, talán egy nagy beszélgetésbe valakivel, mely még sokáig szép emlékként él majd emlékezetében. Használjon ki minden lehetõséget, hogy minél tovább elnyújthassa a pillanatot, hiszen ritka az ilyesfajta csoda az ember életében, amiben ma része lesz!

Kedves Halak szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

 Amit meg kellene fogadnod 2020-ra - Horoszkópod szerint csak egyetlen dolog,

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: