Ezek a csillagjegyek valósággal ragyognak a párjuk mellett. Békére, harmóniára, melegségre, biztonságra vágynak. S ha őket választod, a horoszkóp szerint igaz szerelemre találhatsz. Vajon te is köztük vagy? És a párod?

1. A Halak

Ugyan álmodozóként, érzékeny vízjegyűként tartják számon, ám nem szabad elfelejteni, hogy érzelmileg maximálisan rá tud hangolódni a párjára. Mély érzésű, nagyszerű társ, fontos neki, hogy lelkileg minél inkább azonos hullámhosszra kerülhessen a szerelmével, ezért sok időt szán rá, hogy igazán megismerje őt. Érzelmeit, gondolatait nem rejti véka alá, gyorsan elkötelezi magát. A párját minden téren támogatja, feltétel nélkül teszi, teljes mértékben neki szenteli a figyelmét.

Kedves Halak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-01)

Régi félelmei térhetnek ma vissza, kedves Halak, melyek azonnal kétségek közé sodorhatják. A múlt démonai idõrõl idõre megkeserítik mindennapjait, elnyomva ezzel lendületét és önmagába vetett hitét. Ne hagyja, hogy ez ismét megtörténjen. Szálljon szembe velük bátran és ahányszor eszébe jut valami rossz, idézzen fel valami olyan dolgot, amire igazán büszke. Ettõl majd eltûnnek rémisztõ kísértetei.

Kedves Halak szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

2. A Bika

Leginkább a makacs, konok, féltékeny jelzőkkel illetik őt. Ám ő is a hosszú távú párkapcsolat híve, és ha komolyra fordulnak az érzések, könnyedén elkötelezi magát. Ha szerelmes, minden idejét a párjával akarja tölteni: nem lusta időt és energiát áldozni, hogy az esetleges párkapcsolati problémákat megoldja.

Kedves Bika olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-01)

Az univerzum energiái ma a lelassulás irányába terelhetik életét, kedves Bika. Bizony néhány változás fog beállni életében az elkövetkezendõ idõszakban, de ha túl gyorsan akarja azokat meglépni, könnyen belebonyolódhat, s akár még rosszul is elsülhetnek tevékenykedései. Csak nyugalom, kedves Bika, a fontos dolgok átgondolására mindig hagyjon elegendõ idõt magának.

Kedves Bika szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Napi horoszkóp február 26. szerda – Nyilas, Oroszlán, Kos, Rák, Ikrek, Szűz, Halak, Bika,...

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: