Ezek a csillagjegyek sosem ismerik el, ha valamiben tévedtek. Olyan helyzet nem létezhet, amikor azt mondják, oké, neked van igazad. Jobban jársz, ha nem vitatkozol velük, lehetetlen küldetés meggyőzni őket. Vajon te is köztük vagy? Esetleg a párod? A horoszkópból kiderülnek a részletek.

A Bika nem enged az igazából

A Bika még akkor is ragaszkodik az álláspontjához, amikor szinte minden érv ellene szól. Makacs és akaratos, nála elképzelhetetlen, hogy ne legyen igaza. Meggyőzése, hogy amit a fejébe vesz, az pontosan úgy tökéletes és megfelelő, ahogyan kigondolta, nem mellesleg nagyon erősen bízik az ösztöneiben. Ha egyetlenegyszer is elismerné, valamiben nincs igaza, azzal önmagán ejtene csorbát. Már csak ezért sem ismerné be, hogy tévedett, vagy hibázott bármiben is.

Kedves Bika olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-26)

Kedves Bika, ma végre lehet, hogy kipihenheti magát. Egy kisebb baleset következtében elõfordulhat, hogy néhány napig ágyhoz lesz kötve és nyugalomra lesz szüksége, amit kiválóan felhasználhat arra, hogy végre tudjon egy kicsit relaxálni. A lábadozás után azonban olyan kipihent lesz majd, hogy az is elõfordulhat, hogy sokan el sem hiszik, hogy betegeskedett.

Kedves Bika szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Vasárnapi Horoszkóp 2022-08-07

Az Oroszlán a legbüszkébb csillagjegy

Az Oroszlán sokkal büszkébb annál, semhogy elismerje, valamiben hibázott vagy nincs igaza. Sőt, kifejezetten várja is a többiektől az igaza elismerését. Elképesztő magabiztossággal áll ki a véleménye mellett, a többiek inkább feladják, mintsem hosszas vitába szálljanak vele. Elismerni a hibázást számára olyan lenne, mint másokra támaszkodni az életében. Rá pedig ez csöppet sem jellemző. Ő sosem követi a többieket, ellenben ő diktálja a tempót.

Kedves Oroszlán olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-26)

Kedves Oroszlán, ma szakértelmével a középpontba kerülhet, ami igencsak jót tehet önbecsülésének. Higgye el végre, hogy vannak dolgok, amiket igenis jól csinál és sokszor büszke lehet teljesítményére. Élvezze, hogy ma ennyien felnéznek tudására, és ezt ne felejtse el azokon a napokon se, amikor úgy érzi, semmi nem jön össze.

Kedves Oroszlán szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: