A Skorpió önmagában hisz

A Skorpió erősen ragaszkodik a saját elméletéhez, ötleteihez és mindahhoz, amiben hisz. Meggyőződése szerint a véleménye sosem csupán légből kapott ötlet, hanem az a leghatékonyabb lehetőség. Kifejezetten elégedett önmagával, a döntéseivel, ezért meg sem fordul a fejében, hogy tévedhet bármiben is. Kitartóan követi az álláspontját, hajlamos szinte görcsösen ragaszkodni az elgondolásához. Így az sem tűnik fel, amikor teljesen fölösleges elméletek megvalósítására pazarolja az energiáit.

Kedves Skorpió olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-26)

Kedves Skorpió, ma megismerkedhet valakivel, aki igen ösztönzõen hat önre. Tanácsaival és jó meglátásaival arra sarkallhatja, hogy fektessen energiákat céljaiba és soha ne adja fel azok elérését, még akkor se, ha olykor bizony nagyon nehéznek tûnik a hozzájuk vezetõ út.

Kedves Skorpió szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A Vízöntő rögeszmésen hisz a maga igazában

A Vízöntő mereven ragaszkodik az elgondolásához. Annál ő is sokkal büszkébb, hogy beismerje a hibáit. Meggyőződése, hogy a jövőt érintő elgondolása mindenki számára a lehető legjobb megoldást nyújt, ő az, aki fényt és utat mutat a többieknek. Iszonyatos haragra gerjed, amikor mások megkérdőjelezik az ötletét, az elgondolásait. Mindenre képes, hogy megvédje a maga igazát. Ha valakit képtelenség meggyőzni a tévedéséről, az biztosan a Vízöntő.

Kedves Vízöntő olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-26)

Minden oka megvan, kedves Vízöntõ, hogy örüljön sikereinek, azonban ön mégis úgy dönthet, hogy nekileselkedik az új kihívásoknak, ahelyett, hogy sokáig ücsörögne babérjain. Lehet, hogy elõre nem látja, vállalkozása gyümölcsözõ lesz-e, de azt viszont mindenkinél jobban tudja, hogy befektetés nélkül gyõzelem sincs.

Kedves Vízöntő szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Forrás:

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: