Rák

Azt gondolnád, hogy a legérzelmesebb jegy szülötte minden szavát betartja? Hatalmas tévedés, de nem azért, mert hazug csaj lenne. Szimplán olyan gyorsan gondolja meg magát és változtatja a véleményét, amilyen gyorsan változik a Hold. Szóval ne vedd zokon, ha péntekre még bulit tervezett be veled, de a napján inkább kifarol a progiból.

Kedves Rák olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-03)

Meglehet, hogy ma döntést kelhet hoznia egy becsületbeli ügyben, melynek igen kényes aspektusai lehetnek. Csakis akkor vállalja el a döntõbíró szerepét, ha teljes szívvel ki tud állni valamelyik oldal mellett, különben felesleges kockáztatni a jó kapcsolatot bárkivel is!

Kedves Rák szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Mérleg

Hiába ígérte meg a Mérleg pasid, hogy kitakarít, szinte biztos, hogy rumlis marad a lakás, ha rajta múlik. Nyugi, nem arról van szó, hogy képtelen megcsinálni, amit előre eltervez. Csak annyira túlvállalja magát jófejségből, hogy nem fér bele a napjába a sok önként bevállalt feladat. Segíts neki néha nemet mondani.

Kedves Mérleg olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-03)

Ma hajlamos lehet kicsit begubózni, vagy éppen, hamar felkapni a vizet, s duzzogva elvonulni valahová, ahol úgy tûnhet, jobban érzi magát, ám ma egyik verzió sem szerencsés, kedves Mérleg! Nézzen szembe az aktuális problémákkal, még, ha ehhez most semmi kedve sincs, hisz valószínûleg, mér megint ön az egyetlen, aki képes lehet õket megoldani, ezért is számítanak annyian önre! Vállalja be az oroszlánrészt, s öregbítse hírnevét!

Kedves Mérleg szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Vigyázz velük! Ez az 5 csillagjegy sosem nyílik meg igazán, és bárkit képes kizárni az életéből

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: