A párkapcsolati szerepek hamar kiderülnek. Vannak, akik inkább irányítani szeretnek, mások meg azt kedvelik, ha őket irányítják. Kimondva-kimondatlanul leosztódnak ezek a pozíciók. S hogy mi hogyan érezzük a legjobban magunkat, azt meghatározhatja az is, mikor születtünk. Mutatjuk, ez a 4 csillagjegy szeret a leginkább irányítani egy kapcsolatban.

Ikrek

A párkapcsolataikban is vezető, irányító szerpet töltenek be általában az Ikrek jegy szülöttei. Szeretnek a nyeregben lenni, ha más venné át ezt a szerepet, ha veszélyben érzik a pozíciójukat, azonnal támadnak, és addig harcolnak, ameddig csak lehet. Ha mégis vesztenek, nem hagyják annyiban, és mindent megtehetnek, hogy bebizonyítsák az igazukat.

Kedves Ikrek olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-05)

Meglehet, hogy ma egy kisebb versengésre kerül sor a közvetlen környezetében, melybõl nehéz lenne önmagát kivonni, s talán nem is lenne érdemes, ugyanis, kedves Ikrek, most nagy esélye van a gyõzelemre. Talán nem is tudja mennyire! Mutassa meg, mit tud, s, ha esetleg mégis más bizonyulna ezúttal jobbnak, akkor is legyen sportszerû, hisz néha egy-egy vereségbõl többet tanulhat az ember, mint egy gyõzelembõl!

Kedves Ikrek szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Holnapi Szerelmi Horoszkópok - 2022-05-04

Skorpió

A Skorpiók olyan kapcsolatban érzik jól magukat, ahol ők irányítanak. Ha valaki be szeretné tölteni ezt a szerepet egy Skorpióval szemben, az szinte reménytelen küzdelembe kezdhet. Hajlamosak belemenni egy se veled, se nélküled kapcsolatba is, mire végleg szakítanak, csak hogy végül ők mondják ki a végszót. De ugyanez jellemzi őket az élet más területein is.

Kedves Skorpió olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-05)

Ma igencsak nagy jóindulatra számíthat egy kollégájától, felettesétõl, vagy barátjától, aki egy lovagias gesztus által, nagyon sokat lendíthet most a szekerén! Bár tény, hogy magától is képes szinte bármivel megbirkózni, de azért valljuk be, kedves Skorpió, minden nagy hajósnak jól jön néha egy kis hátszél! Fogadja ezt el és egyszerûen csak élvezze a helyzetet.

Kedves Skorpió szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: