Skorpió

A Skorpiók titokzatosak, talán ők vezetik a listát a csillagjegyek között. A jegy szülöttei ugyanis igyekeznek a lehető legkevesebb információt megosztani másokkal – minél kevesebbet mondanak, minél többet tudnak, annál magabiztosabbnak érzik magukat. Emellett arra is számítanak, hogy így majd mindenki velük osztja meg a titkát, ami jól jöhet a Skorpióknak.

Kedves Skorpió olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-29)

Ma meglehetõsen furcsa érzések, érzelmek keríthetik hatalmába gondolatait, melyeket már szinte maga sem ért. A legjobb ezért talán az lenne, ha ma megpróbálna nem megérzéseibõl, érzelmeibõl kiindulni, nehogy rossz döntéseket hozzon, s késõbb esetleg csalatkozzon. Amúgy sem ígérkezik a mai szerencsés napnak a döntések tekintetében, úgyhogy inkább ne is foglalkozzon érdemben egy fontos kérdéssel sem. Inkább menjen strandolni, lazítani egy kicsit, vagy egyszerûen ki se dugja az orrát az ágyból, otthonából, ez lehet most a legjobb, amit tehet!

Kedves Skorpió szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Halak

Az álmodozó Halak jegy szülöttei sokszor tűnhetnek úgy, mintha valami titkot rejtegetnének mások elől, pedig ez nem így van. Mivel rendkívül érzékenyek, így mások érzéseinek terhét is hajlamosak magukkal cipelni. Megértenek másokat, megérzik a körülöttük történő dolgokat. A titoktartás természetes a számukra, mert tudják, hogy ha egy információt megosztanak másokkal, annak következményei lesznek. Vagyis ez a diszkréciójuk valójában mások érdekeit szolgálják.

Kedves Halak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-29)

Ma vágyat érezhet arra, hogy egy kicsit felturbózza ruhatárát és saját magát is egyaránt. Ennek megfelelõen, különösen nagy szenvedéllyel és lelkesedéssel vághat bele a nagy átalakításba, amit mások is hamar észrevesznek. Ez azonban lehet, hogy nem is annyira a küllemébõl fakad, hanem inkább abból, hogy most szinte csak úgy sugárzik önbõl az életerõ és az energia!

Kedves Halak szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Forrás:

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: