A Bika érzéseit nem érdemes felpiszkálni

Nem kifejezetten az érzékenységéről ismert a Bika. Ennek ellenére nagyon is empatikus típus, és nem szabad elfeledkezni erről a tulajdonságáról sem, hiszen éppen ezért is fordulhat elő vele, hogy időnként túlreagál dolgokat. Amellett, hogy remek partner és szülő, igencsak szorult belé harci szellem is. Nem könnyű persze kiereszteni a szellemet a palackból, de esetében mégsem lehetetlen. Alapvetően a Bika próbálja az érzéseit kontrollálni és uralni, de amikor feldühítik, felkorbácsolják a Bika érzéseit, elszakad nála is a cérna. Bombaként robban, és rendkívül kegyetlen tud lenni. Az biztos, jobb az érzékenységét nem piszkálgatni.

Kedves Bika olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-18)

A mai napon, igencsak sok dolga akadhat, kedves bika, s meglehet, érdemes lenne néhány lemaradást is behozni bizonyos területeken, ugyanis hamarosan, új feladatokkal bõvülhetnek mindennapjai. Bármennyire is tevékeny, este azért mindenképpen igyekezzen kikapcsolni, s idõt szakítani egy kis pihenésre is.

Kedves Bika szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A Mérleg azonnal átérzi mások baját

A Mérleg természeténél fogva érzékeny típus. Nagyon könnyedén veszi magára mások cipőjét, ráadásul ösztönösen teszi. Aztán persze annyit gondolkodik a megoldáson, hogy többnyire teljesen kimerül. Horoszkópja szerint nemcsak az emberek, a környezet is erősen befolyásolja a Mérleget. Számára az sem mindegy, milyen körülmények között dolgozik. Mivel folyton a belső harmónia megteremtésére törekszik, egy diszharmonikus környezet könnyen felborítja a lelkivilágát. Hiába is próbálná magát távol tartani például a munkahelyi vitáktól, mégis hatnak rá az energiák. Kiegyensúlyozott munkahelyi légkörben a képességeit sokkal jobban ki tudja bontakoztatni.

Kedves Mérleg olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-18)

Bármivel is szembesüljön ma, kedves Mérleg, álljon ki határozottan a véleménye mellett, ahogy mindig is, csakis így képviselheti most eredményesen álláspontját. Mindazonáltal, emlékezzen rá, hogy csakis akkor maradhat ilyen, ha szíve legmélyéig hiszi, hogy a jó oldalon áll, így, ha csak egy pillanatra is kételkedik ebben, legyen az elsõ, aki ezt beismeri, s cselekedjen lelkiismeret szerint!

Kedves Mérleg szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: