Az érzékeny emberek könnyedén megértenek másokat, és az érzéseiket is meg tudják osztani. Néhányan különösen érzékenyek, hiszen könnyen elsírják magukat még mások bánatán is, könnyen átélik mások érzelmeit. A horoszkópok szerint ez a négy csillagjegy különösen érzékeny. Vajon te is köztük vagy?

A Rák újabb és újabb lehetőséget ad

Ha érzékenységről esik szó, a Rák az első csillagjegy, aki említésre kerül. Ő az anya, a gondoskodás, a gyógyítás jelképe, aki egészen elképesztően érzékeny típus. Az is igaz, nem mindig érti, nem mindig tudja hová tenni a saját érzéseit. Mindez azért történik vele, mert teljesen belezavarodik, vajon mások érzéseit vette át, vagy tényleg a sajátja borította fel a lelki egyensúlyát. Ilyenkor jobb őt békén hagyni, hadd bogozza ki a szálakat maga. Horoszkópja szerint a Rák mindig újabb és újabb esélyt ad, legalábbis egy ideig. Mert amikor betelik nála a pohár, fogja magát, és többé vissza sem néz.

Kedves Rák olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-05)

Ma igencsak sok türelemre lehet szüksége, kedves Rák, ha igazán nagy áttörést szeretne elérni egy bizonyos területen, így bármi is történjék, ne siettessen semmit, hanem várja ki mi lesz a vége. A megfelelõ pillanatban tudni fogja, mit kell majd tennie és hogyan, hogy kihozza a legtöbbet a napból!

Kedves Rák szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Holnapi Szerelmi Horoszkópok - 2021-01-21

A Halak begyűjti mások érzéseit

A szintén a vizes csillagjegyek közé sorolható Halak legalább annyira átveszi és magába gyűjti mások érzéseit, mint a Rák. A nyerseséget, a durvaságot nagyon rosszul viseli. A Halak párkapcsolata és baráti viszonyai esetében mindez kizáró oknak számít. Senkivel sem kötné össze az életét, aki durván bánik vele, vagy a beszéde nem tűri a nyomdafestéket. Ez a csillagjegy nemcsak nagyon érzékeny, ráadásul rémesen hipochonder is. Folyton retteg a betegségektől, a fájdalomtól, és persze tüneteket is könnyedén talál magán. Horoszkópja szerint pedig igazán boldog élete lehetnek, ha oldani tudná ezt a fóbiát.

Kedves Halak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-05)

Ma végre körvonalazódhat, sõt, akár be is fejezõdhet valami, amin már régóta dolgozott, s élvezheti végre annak gyümölcsét. A siker csak akkor ér valamit, ha sikerül kellõképpen ki is élveznie az embernek, így ennek mentén, talán érdemes is lenne egy kisebb ünnepséget szervezni, ahol méltóképpen megülhetné családjával, barátaival eredményeit! Legyen büszke magára, kedves Halak, hisz minden oka megvan rá!

Kedves Halak szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: