Az érzékeny emberek könnyedén megértenek másokat, és az érzéseiket is meg tudják osztani. Néhányan különösen érzékenyek, hiszen könnyen elsírják magukat még mások bánatán is, könnyen átélik mások érzelmeit. A horoszkópok szerint ez a négy csillagjegy különösen érzékeny. Vajon te is köztük vagy?

A Rák újabb és újabb lehetőséget ad

Ha érzékenységről esik szó, a Rák az első csillagjegy, aki említésre kerül. Ő az anya, a gondoskodás, a gyógyítás jelképe, aki egészen elképesztően érzékeny típus. Az is igaz, nem mindig érti, nem mindig tudja hová tenni a saját érzéseit. Mindez azért történik vele, mert teljesen belezavarodik, vajon mások érzéseit vette át, vagy tényleg a sajátja borította fel a lelki egyensúlyát. Ilyenkor jobb őt békén hagyni, hadd bogozza ki a szálakat maga. Horoszkópja szerint a Rák mindig újabb és újabb esélyt ad, legalábbis egy ideig. Mert amikor betelik nála a pohár, fogja magát, és többé vissza sem néz.

Kedves Rák olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-19)

A mai napot érdemes önmaga fejlesztésére, képességei kibontakoztatására, vagy éppen, kreativitása megélésére fordítania, amennyire csak teheti, kedves Rák, annál is inkább, mert hosszútávon is hasznát veheti majd annak, ha most így cselekszik!

Kedves Rák szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Napi horoszkóp február 09. vasárnap – Bika, Mérleg, Nyilas, Oroszlán, Vízöntő, Skorpió, Ikrek, Bak ma nagyon vigyázzatok!

A Halak begyűjti mások érzéseit

A szintén a vizes csillagjegyek közé sorolható Halak legalább annyira átveszi és magába gyűjti mások érzéseit, mint a Rák. A nyerseséget, a durvaságot nagyon rosszul viseli. A Halak párkapcsolata és baráti viszonyai esetében mindez kizáró oknak számít. Senkivel sem kötné össze az életét, aki durván bánik vele, vagy a beszéde nem tűri a nyomdafestéket. Ez a csillagjegy nemcsak nagyon érzékeny, ráadásul rémesen hipochonder is. Folyton retteg a betegségektől, a fájdalomtól, és persze tüneteket is könnyedén talál magán. Horoszkópja szerint pedig igazán boldog élete lehetnek, ha oldani tudná ezt a fóbiát.

Kedves Halak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-19)

Ma hamar és nagy sikereket érhet el, kedves Halak, ami, míg egyesek csodálatát, addig mások irigységét válthatja ki, s meglehet, nehéz lesz most szûrni a kettõ közötti különbséget, ha valaki közeledni próbál önhöz. Éppen ezért, ne hozzon elhamarkodott ítéletet senki felett, de ne is csapjon senkinek azonnal a markába, inkább türelmesen várja ki, amíg kibújik a szög a zsákból!

Kedves Halak szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: