A Rák az érzelmekre hat

A Rák az egyik legérzelmesebb típus. Általában nyugodt, az érzelmi intelligenciája fejlett, viszont az érzelmek időnként nagyon mélyen elöntik. Erősen vágyik a figyelemre, az érzelmi támogatásra. Egyetlen rossz szó, és máris vérig sértődött. A lelkében cipelt fájdalmat aztán a legváratlanabb pillanatban szórja rád. Talán hónapok, évek teltek el, de ő nem felejtett, nem bocsátott meg. Egy újabb apró vita, és máris felrobban a hosszú idő óta hordozott sérelmek alatt. Nem is emlékszel, mit mondtál vagy tettél egykoron, amivel persze még inkább felbosszantod. Ebben a helyzetben tanácsos a lehető legtapintatosabban fogalmazni, mert minden kimondott szó csak újabb olaj lehet a tűzre. Hiába érvelsz, hiába védekezel. Talán csak az segíthet, ha melegen átöleled, és megpróbálod őt megnyugtatni.

Kedves Rák olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-18)

A mai nap folyamán, semmiképpen se hagyatkozzon kizárólag az ösztöneire, hanem minden döntését, legalább annyira helyezze logikai alapokra, mint érzelmiekre, mert most csakis akkor arathat gyõzelmet, ha e kettõ, tökéletes harmóniában van!

Kedves Rák szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Az Ikrek a legnagyobb játékos

Az Ikrek nem tartozik az erőszakos, harcos típusok közé. Vitában mégsem győzheted le, mert született szerencsejátékos. A reakciója mindenkor az aktuális hangulatától függ, ezért egyszer értelmesen megbeszélheted vele a problémákat, nézeteltéréseket, máskor viszont végtelen vitába bonyolódsz vele. A heves vitákra ő is hevesen reagál, ha nyugodt maradsz, nem emeli fel a hangját. Nagyon okos csillagjegy, mindenre emlékszik, remekül kombinál, minden újabb érvre talál ellenérvet és logikus magyarázatot. Mivel sosem tudhatod, hogyan válaszol a felvetésekre, mindig készülj fel a kétféle lehetséges reakcióra. Persze a legjobban akkor jársz, ha meg sem próbálsz vitatkozni vele, inkább barátsággal közelítesz felé.

Kedves Ikrek olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-18)

Ma nagyon nagy szerep juthat életében, munkájában a rugalmasságnak, kedves Ikrek. Akkor lehet a legeredményesebb, ha elsõre, semmire sem mond nemet, hanem elõtte mindig megvizsgálja, vajon hogy lehetne mégis kihozni egy olyan kompromisszumot az aktuális problémából, ami által, nyugodt szívvel egymás markába csaphatnának tárgyalópartnerével.

Kedves Ikrek szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: