3. SZŰZ ÉS VÍZÖNTŐ

A Szűz szeret dolgozni, a Vízöntőnek meg nagyon eredeti meglátásai vannak és tájékozott ember. Már megismerkedésük első pillanatában jól kijönnek, sokat beszélgetnek, és mindent együtt csinálnak. Teljesen önmagukat adják, így szinte teljesen biztos, hogy idős korukban is egymás mellett lesznek, és akkor is jól fogják érezni magukat egymás társaságában.

Kedves Vízöntő olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2022-09-30)

Ma hirtelen gyengéd, romantikus érzelmek törhetnek önre egy elsõ látásra szerelem kapcsán, vagy esetleg egy olyas valakivel kapcsolatban, akit, bár már egy ideje ismer, mégis csak most figyel fel rá ezen aspektusból is. Akármelyik verzió is legyen igaz, rajongása nem alaptalan, s amit lát, az is mind valódi és igaz. Adja át magát az érzésnek, s bátran merjen kezdeményezni, hisz, most minden jel arra utal, hogy bizony érdeklõdése tárgya sem közömbös ön iránt!

4. IKREK ÉS NYILAS

Az asztrológusok határozottan úgy vélik, hogy az Ikrek és Nyilas életük végéig együtt maradhatnak. Mindketten imádják a szabadságot, a kalandokat, így sosem fognak unatkozni egymás társaságában. A kihívások emberei, ezért egy életre szóló kalandban lesz részük, amely időkorukig kitart.

Kedves Nyilas olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2022-09-30)

Ma egy igen intenzív kommunikációs csatorna nyithat utat az ön számára egy olyas valaki felé, aki mostanában igencsak felkelthette érdeklõdését, temperamentumos, izgalmas és szellemes stílusával. Használja ki ezt a rendkívüli szenzitivitást, ami most önök között van kialakulóban, s bátran jutassa kifejezésre élénk érdeklõdését is, hisz az csakis így hullhat termékeny talajra, s gyümölcsözhet hosszú távon. A gyengéd érzelmeket, amennyiben ilyenek is kötnék az említett személyhez, azonban most, ha csak ideiglenesen is, de tegye félre, hogy objektívebben tudja megítélni kettejük kapcsolatának valós haladási irányát.

Forrás:

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: