Mivel társas lények vagyunk, a legtöbb ember természetesen nem szeret hosszabb időt egyedül tölteni – ez még akkor is igaz, ha egyébként feltaláljuk magunkat és általában szeretünk a magunk társaságában lenni. Ha azonban nagyon hosszú perióduson keresztül kell magányban lennünk, az unalmassá, nyomasztóvá válhat. A csillagjegyünk azt is befolyásolhatja, mennyire bírjuk az egyedüllétet – néhány zodiákus például kifejezetten rosszul, és már rövid idő után képes teljesen befelé fordulni miatta.

Kos

A Kosok nagyon független személyiséggel rendelkeznek, azonban ki nem állhatják az egyedüllétet, mert egyszerűen szükségük van arra, hogy mások elismerjék a tetteiket, törekvéseiket, és megbecsülve érezzék magukat.

Kedves Kos olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-30)

Ma a Kos hihetetlen energiákat aktivál, s óriási lelkesedéssel veti bele magát a napba. Elsõre abszolút jó ötletnek tûnik, hogy egymaga mindent megcsinál majd, ahogy tervezte, de könnyen lehet, hogy jobban teszi, ha néhány tennivalót lepasszol másoknak, s ön inkább a fontosabb kérdésekre koncentrálja erejét, minden csip-csup dolog helyett, hiszen ön úgyis a nagy helyzetek és problémák megoldásában jeleskedik igazán. Ma nagy szüksége lehet környezetének arra, hogy kitûnõ meggyõzõképességét megcsillogtassa, egy pénzügyileg fontos kérdésben. Ha nem ön intézi, nem biztos, hogy a vártan alakul a kimenetel, így ezt viszont semmiképp se engedje ki a kezébõl!

Kedves Kos szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Holnapi Szerelmi Horoszkópok - 2021-11-28

Az önbecsülésükkel általában nincs baj, de amikor valaki belép az életükbe, ez az érzés még erősebbé válik, és úgy érezhetik, végre teljessé vált a kép.

Bika

A Bikák karmája gyakran a „szükségesség” köré épül, ami azt jelenti, hogy vagy hajlamosak mások segítségére támaszkodni, vagy éppen hogy ők azok, akik szeretik érezni, ha szükség van rájuk.

Kedves Bika olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-30)

A Bikának ma ajánlatos minden merészségét és bátorságát latba vetnie a haladásért, mert sok minden múlhat ezen. Mivel azonban eme jegy képviselõire nem jellemzõ az efféle törtetõ magatartás, ez igen megerõltetõ lehet, ám mégis szükséges. A mai nap folyamán ráadásul meglehetõsen hullámzó érzelmi állapottal számolhat, ami egy eddig járatlan és meglepõ útra terelheti. Ha ilyen helyzetbe kerülne, ne ijedjen meg ettõl, hiszen sajnos néha az ember hirtelen kényszerül egy-egy döntés meghozatalára, s ez által hamar olyan szituációba találhatja magát, ami teljesen váratlanul éri, de mindez, amellett, hogy természetes, még néha elkerülhetetlen is!

Kedves Bika szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Bármelyik is álljon fenn, az egyedüllét csak akadályozza ezek teljesülését, ígyboldogtalanságot eredményezhet ennél a csillagjegynél.

Ha azonban van mellettük valaki, legyen az a párjuk vagy a családtagjaik, nagyobb biztonságban érzik magukat és az önértékelésük is jobb lesz.

Ikrek

Nem meglepő, hogy az Ikrek kifejezetten társas jegy.

Kedves Ikrek olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-30)

Ma álmok és víziók, mint tudattalan képek törhetnek a felszínre önben, s nehéz lehet értelmeznie, mi is történik. Ezek forrása ráadásul nem egyszer régi traumák, vagy rossz élmények lehetnek, melyeket, bár túlélt, mégsem sikerült sokáig teljesen feldolgoznia. Ne keseregjen, inkább ma nézzen szemben a démonjaival, esetleg fóbiáival és tegyen egy nagy lépést azok legyûrésében. Ha most bátran viselkedik, a nap végére igencsak megkönnyebbülhet. Szabaduljon hát meg a nyomasztó gondolatoktól és terhektõl!

Kedves Ikrek szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Szinte megszállottja a személyes kapcsolatoknak és a kommunikációnak, tele van ötletekkel, amiket meg akar osztani másokkal, és tanulni is akar embertársaitól.

Rövid ideig még egész jól elvan egyedül is, hosszabb távon azonban nagy magány telepedhet rá, ha nincs kivel beszélgetnie – és ezen az érzésen sokkal inkább a személyes találkozás segíthet nála, mintsem egy csetelés vagy telefonbeszélgetés.

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: