Hat csillagjegy szülötte biztosan nem hagy el, ha egyszer úgy igazán beléd szeretett, vagy kimondta az igent. Az is igaz, egyikőjük sem lesz túl könnyen szerelmes, de ha ez megtörténik, bármelyikük kitartásában biztos lehetsz. Íme, a részletek.

Az egyik csillagjegy szülötte pillanatok alatt szerelmes lesz, a másiknak ugyanehhez hosszabb időre lehet szüksége. Az egyik csillagjegy szülötte gyorsan kiábrándul, a másik épp ellenkezőleg, ha beléd szeretett, az érzései tartósak. Ez a 6 csillagjegy a horoszkóp szerint az utóbbiak közé tartozik.

Napi Szerelmi Horoszkópok - 2020-03-11 - Bár a szerelem, jellegébõl fakadóan, általában kizárja a józan észt és a logikát, ma...

1. A Kos mindent megtesz, ha szerelmes

A Kos annak ellenére, hogy sokszor fejjel megy a falnak, a szerelemben ritkán meggondolatlan. Határozottsága ellenére az érzéseitől megijedhet. Előfordul, hogy fejest ugrik a párkapcsolatba, ilyenkor a gyors fellángolást többnyire gyors kiábrándulás követi. Így amikor az érzései lassan mélyülnek el, hosszan tartóan és szenvedélyesen tud szeretni. Ha egyszer kimondja a boldogító igent, a párjáért onnantól mindent megtesz.

Kedves Kos olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-29)

Ma hatalmába kerítheti a természet közeli életmód, vagy éppen a gyógyítással, esetleg testének edzésével kapcsolatos ismereteinek bõvítése iránti vágy. Töltse olvasással, vagy éppen bármi más tanulmányozásával a szabadidejét, hisz ma elméje is partner lesz abban, hogy minél több ismeretet magába szívjon. Az önfejlesztés mindig jó és egyben élvezetes dolog, kedves Kos, büszke lehet magára, hogy rendszeresen igényli az ilyesmit!

Kedves Kos szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

2. Az Ikrek az igazit keresi

Úgy tűnhet, az Ikrek a szerelemben pillangóként repül egyik partnerről a másikra. Valójában pedig, amikor igazán szerelmes, kitart a párja mellett. Az Ikrek kevésbé félénk a Koshoz képest, de kétségek azért őt is gyötrik. Amikor úgy érzi, az igazival hozta őt össze a sors, képes teljesen átadni magát az érzéseknek. Nagyszerű partner minden tekintetben.

Kedves Ikrek olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-29)

Nem a mai lesz a legjobb napja, olyannyira, hogy legszívesebben el is felejtené. Szinte minden megtörténhet ma, ami egy balszerencsés naphoz szükséges. Ha teheti, inkább ne is mozduljon ki otthonról, de ha mégis el kell mennie valahová, vigyázzon nagyon testi épségére. Inkább legyen koszos a kabátja, mint törött a lába.

Kedves Ikrek szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

3. A Mérleg hűséges

A Mérleg párkapcsolat nélkül nem igazán érzi jól magát. Amikor társra lel, párjához mindenkor hűséges, szerelméért mindent megtesz. Mindenkor a kompromisszumokra törekszik, a vitás helyzeteket kerüli. Fontos számára, hogy társa éreztesse vele, mennyire szereti és tiszteli őt.

Kedves Mérleg olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-29)

Egy új ember léphet be az életébe, kedves Mérleg, aki vagy munkájában lesz közel önhöz, esetleg vagy otthonában, albérlõként, mindenesetre meg kell barátkoznia a gondolattal, hogy bizonyos fokon, de egy ideig többet lesz együtt ezzel a személlyel, mint amennyit olykor szeretne. Egyetlen elõnye a dolognak az lehet, hogy úgy tûnik, ön dönthet, hogy ki is lesz az illetõ.

Kedves Mérleg szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: