4. A Szűz félénk

A Szűz lehet félénk. Leginkább a csalódásoktól tart. Aki mélyen megbántja őt, az fekete listára kerül nála, a sérelmeket pedig sosem tudja megbocsátani. Akit a bizalmába fogad – ami csöppet sem egyszerű sem neki, sem a párjának –, amellett ugyanakkor a végsőkig kitart.

Kedves Szűz olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-16)

A mai nap, töltsön minél több idõt önmaga kényeztetésével, kedves Szûz! Amennyiben teheti, pihenjen, már reggel se siesse el az ágyból való kikelést, teret engedve egy kicsit a lustaságnak, ami önnek jár! A délután folyamán adja át magát a testi élvezeteknek, egy masszázs, vagy egy habfürdõzés segíthet még inkább ellazulni, aztán este jöhet egy jó film, vagy egy kis baráti összejövetel. Amennyiben adódik rá alkalmas személy, ne hagyja eseménytelenül eltelni az éjszakát sem, hogy teljes legyen a kép!

Kedves Szűz szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

5. A Nyilas őszinte

A Nyilas nyitott és őszinte. Ő sem könnyen mondja ki a boldogító igent, az is hosszabb időt vehet igénybe, mire leköti magát valaki mellett, de amikor meghozza ezt a számára csöppet sem könnyű döntést, onnantól partnere biztos lehet a kitartásában és szerelmében.

Kedves Nyilas olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-16)

A mai nap, igyekezzen minél több idõt a szabadban tölteni, kedves Nyilas, még, ha esetleg az idõjárás nem is egészen a kedvére való, hisz, már egy kis mozgással, sétával, vagy éppen kirándulással is sokat tehet egészségéért! Ügyeljen továbbá az étkezésekre is, nehogy túl sokat, vagy éppen keveset fogyasszon.

Kedves Nyilas szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Megmutatjuk, hol fogod megtalálni az örök szerelmedet a csillagjegyed alapján

6. A Halak a legbecsületesebb

A Halak talán az állatöv legbecsületesebb csillagjegye. Ha úgy érzi, valaki csak játszik vele, gyorsan kilép a kapcsolatból. Partnere mellett hosszú éveken át kitart, ha érzi a biztonságot, a szeretetet, megbecsülést és a tiszteletet.

Kedves Halak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-16)

Amennyiben a mai napot munkával tölti, úgy igencsak meggyûlhet a baja azzal, hogy környezete, szinte folyamatosan, ellentétes, egymásnak ellentmondó információk sokaságával látja el önt, így szinte képtelenség döntést hozni, vagy érdemi elõrelépést tenni. Hagyja el egy kicsit a hajót, kedves Halak, és inkább ne is törõdjön ma semmi fontossal, meglehet, ez a legjobb, amit ilyen körülmények között tehet!

Kedves Halak szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: