A romantikus vígjátékokból jól ismerjük a találkozások szinte lehetetlenül kényelmes körülményeit. Hogyan lehetséges, hogy két teljesen összeillő ember egyszerűen csak összefut egymással a megfelelő időben és helyen?

Nem mondhatjuk meg pontosan, mikor csap majd be a villám, de segíthetünk rávezetni, hogy milyen helyen történik majd meg a nagy találkozás. Ezt mondják a csillagok arról, hol fog utolérni Ámor nyila.

Kos (március 21 – április 19)

Páratlan életerő lakozik benned, ezért egyértelműen olyan társra van szükséged, aki képes lépést tartani az erős akaratoddal. A lelki társad a mozgalmas nagyváros utcáin elhaladó tömegben van elrejtve, legyen ez akár a lakóhelyed belvárosa, vagy egy utazás során meglátogatott varázslatos hely, ahol sok-sok ember között járod az utadat.

Kedves Kos olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-28)

Ma komolyan kikezdhetik sajátos értékrendjét és igazságérzetét, kedves Kos, ami igencsak felbosszanthatja. Ne féljen felemelni hangját, ha kell, az igazságtalanság ellen, hiszen pont az ilyen hozzáállásának köszönheti a többiekénél nagyobb szabadságát, függetlenségét. Védje meg ma mindazt, amit elért és harcoljon igazáért!

Kedves Kos szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Bika (április 20 – május 20)

Bika jegyűként a szokások kedvelője vagy, szereted a megalapozott, családias környezetet. Nem lehet hát csodálkozni azon, hogy lelki társad egy olyan helyen várakozik rád, melyet már régóta ismersz és szeretsz, például a kedvenc kávézód, az edzőtermed, vagy akár a közvetlen szomszédságod. Nem árt nyitott szemmel járni, ha legközelebb arra jársz,

Kedves Bika olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-28)

Ma alaposan ellenõrizzen minden önhöz befutó információt, különösen, melyek pénzügyekkel, vagy karrierjével kapcsolatosak, ugyanis ezek közül némelyek meglehetõsen pontatlanok, esetleg tévesek lehetnek. Még, ha tovább is tart, menjen biztosra!

Kedves Bika szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Ikrek (május 21- június 20)

Példátlanul jó társalgó vagy, még ha nem is mindig sikerül a legszellemesebben válaszolni, remek hallgatóság vagy. A csiszolatlan gyémánt, akit keresel, biztos, hogy észre fogja venni a ragyogásodat egy étterem bárpultjánál, egy mesés hotelben vagy akár egy repülőtéri társalgóban.

Kedves Ikrek olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-28)

Ma finanszírozási gondokkal kellhet szembenéznie, kedves Ikrek, s ez meglehetõsen nagy kellemetlenségeket okozhat önnek. Ha így állna a helyzet, ne szomorkodjon, inkább lásson kihívást szorult helyzetében, akkor a megoldást is könnyebb lesz megtalálni.

Kedves Ikrek szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Rák (június 21 – július 22)

Gondoskodó és védelmező vagy a szeretteiddel, emiatt a múltban többször is becsaptak és kihasználtak. Az igaz lelkitársad hozzád hasonlóan a Hold gondoskodó erőihez hangolódott, amely az uralkodó égitest számodra. A társad egy kutyasétáltató parkban, a gyermeked közeli játszóterén, vagy a váróteremben lesz, amikor egy barátodat viszed haza az orvostól. 

Kedves Rák olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-28)

Ma kifejezetten kaotikus napja lehet, kedves Rák, akár dolgozik ma, akár nem. Bár a káosz elszabadulásának nem ön az okozója, mégis meglehet, hogy önnek kellhet helyrehoznia mindent, ami nagyon fárasztó lehet. Tegye meg, amit tud a jó ügy érdekében, aztán este felejtse el a mai nap történteket, s igyekezzen kipihenni magát.

Kedves Rák szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: