A romantikus vígjátékokból jól ismerjük a találkozások szinte lehetetlenül kényelmes körülményeit. Hogyan lehetséges, hogy két teljesen összeillő ember egyszerűen csak összefut egymással a megfelelő időben és helyen?

Nem mondhatjuk meg pontosan, mikor csap majd be a villám, de segíthetünk rávezetni, hogy milyen helyen történik majd meg a nagy találkozás. Ezt mondják a csillagok arról, hol fog utolérni Ámor nyila.

Kos (március 21 – április 19)

Páratlan életerő lakozik benned, ezért egyértelműen olyan társra van szükséged, aki képes lépést tartani az erős akaratoddal. A lelki társad a mozgalmas nagyváros utcáin elhaladó tömegben van elrejtve, legyen ez akár a lakóhelyed belvárosa, vagy egy utazás során meglátogatott varázslatos hely, ahol sok-sok ember között járod az utadat.

Kedves Kos olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-11)

Könnyen lehet, hogy bármilyen nehézséggel is találja ma szembe magát, sajnos nem sok segítségre számíthat, így magának kell majd megoldania a problémákat. Rá se rántson, kedves Kos, mert lehet, hogy most kimerítik a nehézségek, ugyanakkor lesz valami, amivel gazdagodhat, ez pedig a tapasztalat, ami felbecsülhetetlen!

Kedves Kos szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Bika (április 20 – május 20)

Bika jegyűként a szokások kedvelője vagy, szereted a megalapozott, családias környezetet. Nem lehet hát csodálkozni azon, hogy lelki társad egy olyan helyen várakozik rád, melyet már régóta ismersz és szeretsz, például a kedvenc kávézód, az edzőtermed, vagy akár a közvetlen szomszédságod. Nem árt nyitott szemmel járni, ha legközelebb arra jársz,

Kedves Bika olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-11)

Mindenképpen ügyeljen ma a pontos, precíz munkavégzésre, bármivel is foglalatoskodjon, kedves Bika, egyrészt, hogy ne kövessen el olyan hibákat, amelyek miatt késõbb aztán újból kelljen kezdenie mindent, másrészt pedig, hogy elkerülje a kisebb baleseteket. Jobb félni, mint megijedni, kedves Bika!

Kedves Bika szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Ikrek (május 21- június 20)

Példátlanul jó társalgó vagy, még ha nem is mindig sikerül a legszellemesebben válaszolni, remek hallgatóság vagy. A csiszolatlan gyémánt, akit keresel, biztos, hogy észre fogja venni a ragyogásodat egy étterem bárpultjánál, egy mesés hotelben vagy akár egy repülőtéri társalgóban.

Kedves Ikrek olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-11)

Ma nagy eséllyel összehozhatja az élet egy, a szívének kedves valakivel, akivel nagyon jó érzés lesz majd újra találkozni, beszélgetni. Ha teheti, szakítson rá idõt, hogy bõvebben is kitárgyalják az elmúltakat, s, hogy a viszontlátás örömére, jusson idejük koccintani is egyet!

Kedves Ikrek szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Rák (június 21 – július 22)

Gondoskodó és védelmező vagy a szeretteiddel, emiatt a múltban többször is becsaptak és kihasználtak. Az igaz lelkitársad hozzád hasonlóan a Hold gondoskodó erőihez hangolódott, amely az uralkodó égitest számodra. A társad egy kutyasétáltató parkban, a gyermeked közeli játszóterén, vagy a váróteremben lesz, amikor egy barátodat viszed haza az orvostól. 

Kedves Rák olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-11)

Ma egy kisebb zavar támadhat életében, s, ha ez nem is lesz jelentõs, mégis teljesen a hatása alá kerülhet. Meglehet, hogy találkozik valakivel, aki, tán maga sem tudja miért, de nagyon megkapó, csaknem hipnotikus hatással van önre, s ez zavarba ejtheti. Próbálja meg tisztázni magában, miért is lehet ez, s, ha nem megy, hát egyszerûen csak fogadja el, hogy így van, s tegye, amit a szíve parancsol...

Kedves Rák szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Holnapi Szerelmi Horoszkópok - 2021-01-26

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: