Hat csillagjegy szülötte biztosan nem hagy el, ha egyszer úgy igazán beléd szeretett, vagy kimondta az igent. Az is igaz, egyikőjük sem lesz túl könnyen szerelmes, de ha ez megtörténik, bármelyikük kitartásában biztos lehetsz. Íme, a részletek.

Az egyik csillagjegy szülötte pillanatok alatt szerelmes lesz, a másiknak ugyanehhez hosszabb időre lehet szüksége. Az egyik csillagjegy szülötte gyorsan kiábrándul, a másik épp ellenkezőleg, ha beléd szeretett, az érzései tartósak. Ez a 6 csillagjegy a horoszkóp szerint az utóbbiak közé tartozik.

Szombati Horoszkóp 2021-03-27

1. A Kos mindent megtesz, ha szerelmes

A Kos annak ellenére, hogy sokszor fejjel megy a falnak, a szerelemben ritkán meggondolatlan. Határozottsága ellenére az érzéseitől megijedhet. Előfordul, hogy fejest ugrik a párkapcsolatba, ilyenkor a gyors fellángolást többnyire gyors kiábrándulás követi. Így amikor az érzései lassan mélyülnek el, hosszan tartóan és szenvedélyesen tud szeretni. Ha egyszer kimondja a boldogító igent, a párjáért onnantól mindent megtesz.

Kedves Kos olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-04)

A Kos jegy szülötte a mai napon, rendkívül kiegyensúlyozott és boldog lehet, ugyanis csupa jó hírbõl állhat ki a napja, így szinte semmi sem lesz képes letörni a jókedvét. Ennek tükrében, érdemes ma egy közös családi programot, vagy éppen egy romantikus vacsorát szervezni, melyek alkalmával, azokkal oszthatja meg boldogságát, akiket a legjobban szeret!

Kedves Kos szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

2. Az Ikrek az igazit keresi

Úgy tűnhet, az Ikrek a szerelemben pillangóként repül egyik partnerről a másikra. Valójában pedig, amikor igazán szerelmes, kitart a párja mellett. Az Ikrek kevésbé félénk a Koshoz képest, de kétségek azért őt is gyötrik. Amikor úgy érzi, az igazival hozta őt össze a sors, képes teljesen átadni magát az érzéseknek. Nagyszerű partner minden tekintetben.

Kedves Ikrek olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-04)

Itt lehet az ideje annak, kedves Ikrek, hogy végre kicsit rendezze az anyagiakat, melyek kézben tartás igencsak ellenõrizetlenné válhatott az utóbbi idõben, jórészt bokros elfoglaltságai miatt. Kifejezetten kedvez ez a nap a felelõs pénzügyi döntések meghozatalának, különösen, ha megtakarításról, vagy hosszútávú befektetési lehetõségekrõl van szó!

Kedves Ikrek szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

3. A Mérleg hűséges

A Mérleg párkapcsolat nélkül nem igazán érzi jól magát. Amikor társra lel, párjához mindenkor hűséges, szerelméért mindent megtesz. Mindenkor a kompromisszumokra törekszik, a vitás helyzeteket kerüli. Fontos számára, hogy társa éreztesse vele, mennyire szereti és tiszteli őt.

Kedves Mérleg olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-04)

Egy utazást tervezgetése kötheti le figyelmét ma, kedves Mérleg, ám lehet, hogy közben megfeledkezik egy másik feladatról, amirõl azt hitte, hogy már sínen van, de közben mégsem. Ne kezdjen el kapkodni, mert annak csak az lesz a vége, hogy nem egy, hanem sok hibát halmoz fel. Inkább vegye elõ szokásos zseniális problémamegoldó képességét és találjon ki valamit, ami mindenkinek jó.

Kedves Mérleg szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: