4. A Szűz félénk

A Szűz lehet félénk. Leginkább a csalódásoktól tart. Aki mélyen megbántja őt, az fekete listára kerül nála, a sérelmeket pedig sosem tudja megbocsátani. Akit a bizalmába fogad – ami csöppet sem egyszerű sem neki, sem a párjának –, amellett ugyanakkor a végsőkig kitart.

Kedves Szűz olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-18)

Akárhogy is, kedves Szûz, de semmiképpen se hagyja másoknak, hogy beleszóljanak életébe, különösen üzleti, vagy pénzügyi ügyleteibe. Ön eddig is remekül megállt a saját lábán, sõt, gyakran irányító, vagy kulcsszerepben is remekelt, higgye el, ezúttal is joggal bízhat önmagában, s épp ezért nincs szüksége mások tanácsaira!

Kedves Szűz szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

5. A Nyilas őszinte

A Nyilas nyitott és őszinte. Ő sem könnyen mondja ki a boldogító igent, az is hosszabb időt vehet igénybe, mire leköti magát valaki mellett, de amikor meghozza ezt a számára csöppet sem könnyű döntést, onnantól partnere biztos lehet a kitartásában és szerelmében.

Kedves Nyilas olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-18)

Ma a föld felett járhat két centivel, kedves Nyilas, vagy csak egyszerûen szórakozott, minden esetre, könnyen megeshet, hogy egyszerûen, képtelen a kötelezõkre koncentrálni, s ez okozhat még némi galibát. Mindazonáltal, örüljön, hogy ily élénk fantáziája, hisz ennek köszönheti rendkívüli kreativitását, s maradjon is meg mindig ilyennek, mondjon bárki, bármit is!

Kedves Nyilas szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Holnapi Szerelmi Horoszkópok - 2022-07-18

6. A Halak a legbecsületesebb

A Halak talán az állatöv legbecsületesebb csillagjegye. Ha úgy érzi, valaki csak játszik vele, gyorsan kilép a kapcsolatból. Partnere mellett hosszú éveken át kitart, ha érzi a biztonságot, a szeretetet, megbecsülést és a tiszteletet.

Kedves Halak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-18)

Ma nagy eséllyel keveredhet bele valami nagyon jóba, kedves Halak, talán egy nagy beszélgetésbe valakivel, mely még sokáig szép emlékként él majd emlékezetében. Használjon ki minden lehetõséget, hogy minél tovább elnyújthassa a pillanatot, hiszen ritka az ilyesfajta csoda az ember életében, amiben ma része lesz!

Kedves Halak szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: