Sokan szívesebben hallják másoktól azt, amit valójában hallani szeretnének, még ha az nem is fedi teljesen a valóságot, míg mások a kíméletlen igazságra kíváncsiak akkor is, ha az fájdalmat okozhat nekik. A horoszkóp szerint ezek a csillagjegyek sosem rejtik véka alá a véleményüket, ők a szemedbe mondják, amit gondolnak, ők a legőszintébb típusok. Vajon te is köztük vagy? És a párod?

A Kos kimondja, amit gondol

Kos soha nem titkolja az érzelmeit, nem fél kifejezni azokat, ő biztosan mindenkor kimondja, amit gondol. Sőt gyakran talán még vehemensebben is, mint kéne. Amikor azt látja, hogy valami nincsen rendben, nem roskad magába, hanem tudni akarja a választ, és a véleményét is megosztja. Ő az, aki soha nem finomkodik, ami a szívén, az a száján.

Kedves Kos olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-08)

Ma mindenképpen igyekezzen minél több idõt tölteni azok társaságában, akiket szeret! Mivel a mai nap különösen kedvez az emberi kapcsolatoknak, rendkívül jó hangulatban telhetnek az együtt töltött percek, miközben biztosan sokat javulhat, mélyülhet az önök közötti kapcsolat. Élvezze ezt a szép napot, kedves Kos!

Kedves Kos szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Szerdai Horoszkóp 2024-04-24

A Mérleg diplomatikus

Mérleg nagyon őszintén, de mindig óvatosan és finom érzékenységgel fogja elmondani az igazságot, mert ő nem szeretne sem nagyobb vitát, sem fájdalmat okozni a többieknek. Ő mindenkor arra vágyik, hogy a világban megvalósulhasson a méltányosság és pártatlanság. Szerinte a hazugság a legnagyobb tiszteletlenség a többiekkel szemben.

Kedves Mérleg olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-08)

Kedves Mérleg, mindenképpen igyekezzen ma minél konkrétabban fogalmazni, amikor nyilatkozik, ugyanis, ha nem így tesz, az most könnyen félreértésekhez, viták sokaságához vezethet! további óvintézkedés gyanánt pedig, ha csak a jelét is érzékeli értetlenségnek, addig ne tágítson, amíg biztosan le nem tisztáztak a problémás féllel mindent, amit inkább kétszer is ellenõrizzen.

Kedves Mérleg szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Az Oroszlán kíméletlenül őszinte

Az Oroszlánt nem különösebben érdekli, milyen következményekkel jár, amit kimond. Rendkívül büszke típus, ezért meggyőződése, amit ő jónak gondol, az úgy tökéletes. Keményen és határozottan mondja ki a véleményét, sosem cenzúrázza a mondandóját mások érzéseinek kedvéért. Igen, önző és beképzelt tud lenni, de az is biztos, ő az egyik legőszintébb csillagjegy.

Kedves Oroszlán olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-08)

Miden annyit ér, amennyi idõt és energiát belefektet az ember, kedves Oroszlán, legyen szó kapcsolatról, vagy éppen munkáról, esetleg valami egészen másról, mert az érték mindig szubjektív, még ha vannak is általánosan elfogadott, közös értékmérõk! Az ember igazán akkor lehet boldog, ha a maga értékrendjének megfelelõen éli életét, nem pedig akkor, ha szüntelenül másokhoz méregeti magát!

Kedves Oroszlán szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: