Sokan szívesebben hallják másoktól azt, amit valójában hallani szeretnének, még ha az nem is fedi teljesen a valóságot, míg mások a kíméletlen igazságra kíváncsiak akkor is, ha az fájdalmat okozhat nekik. A horoszkóp szerint ezek a csillagjegyek sosem rejtik véka alá a véleményüket, ők a szemedbe mondják, amit gondolnak, ők a legőszintébb típusok. Vajon te is köztük vagy? És a párod?

A Kos kimondja, amit gondol

Kos soha nem titkolja az érzelmeit, nem fél kifejezni azokat, ő biztosan mindenkor kimondja, amit gondol. Sőt gyakran talán még vehemensebben is, mint kéne. Amikor azt látja, hogy valami nincsen rendben, nem roskad magába, hanem tudni akarja a választ, és a véleményét is megosztja. Ő az, aki soha nem finomkodik, ami a szívén, az a száján.

Kedves Kos olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-19)

Ma egy váratlan fordulat következhet be életében, esetleg nagy meglepetés érheti, melynek kapcsán olyan új ismeretekhez juthat, melyek sok mindent megváltoztathatnak eddigi gondolkodásmódjában. Legyen rugalmas, kedves Kos, ahogy mindig is és hozza ki a legjobbat a dologból!

Kedves Kos szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A Mérleg diplomatikus

Mérleg nagyon őszintén, de mindig óvatosan és finom érzékenységgel fogja elmondani az igazságot, mert ő nem szeretne sem nagyobb vitát, sem fájdalmat okozni a többieknek. Ő mindenkor arra vágyik, hogy a világban megvalósulhasson a méltányosság és pártatlanság. Szerinte a hazugság a legnagyobb tiszteletlenség a többiekkel szemben.

Kedves Mérleg olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-19)

Amennyiben a mai napon, nem boldogulna valamivel, úgy alkalmasint, érdemes lenne bevonnia egy hozzáértõ szakembert, aki sokat segíthet a Gordiuszi csomó kioldásában. Amennyiben valóban a hasznára válik segítsége, úgy semmiképpen se feledje el jutalmazni érdeme szerint, hisz a jó szakember ritka, így érdemes megbecsülni!

Kedves Mérleg szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Az Oroszlán kíméletlenül őszinte

Az Oroszlánt nem különösebben érdekli, milyen következményekkel jár, amit kimond. Rendkívül büszke típus, ezért meggyőződése, amit ő jónak gondol, az úgy tökéletes. Keményen és határozottan mondja ki a véleményét, sosem cenzúrázza a mondandóját mások érzéseinek kedvéért. Igen, önző és beképzelt tud lenni, de az is biztos, ő az egyik legőszintébb csillagjegy.

Kedves Oroszlán olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-19)

Akármi is történjék, szentelje ezt a napot a legégetõbb feladatainak, s ne hagyja, hogy bárki is megzavarja, vagy elcsábítsa ettõl, kedves Oroszlán. Legyen következetes és kitartó, lásson messzebb, mint mások, s valósítsa meg a lehetetlent, hiszen ön valósággal erre, vagyis az igazán nagy tettekre született. Kaparja ki a gesztenyét!

Kedves Oroszlán szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: