Az Oroszlán

Oroszlán jegyűként elbűvöl a Bika nyugodt és kiegyensúlyozott természete, vonzó külseje. Szívesen osztod meg a közösségi oldalon a rólatok készült fotókat, ami aztán ellentéteket szül közöttetek, mert párod nálad sokkal visszafogottabb, és nem érti, miért kell a magánéleteteket világgá kürtölni. Azt teszed, amit jónak gondolsz, és éppen ezzel a viselkedéssel akadályozod meg, hogy igazán elmélyülhessenek az érzések közöttetek. Párod talán még nálad is makacsabb, pedig ha egyikőtök sem enged a saját igazából, úgy nehéz lesz közös megegyezésre jutni, arról nem is beszélve, hogy egyikőtök sem képes megbocsátani.

Kedves Bika olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-26)

Kedves Bika, ma végre lehet, hogy kipihenheti magát. Egy kisebb baleset következtében elõfordulhat, hogy néhány napig ágyhoz lesz kötve és nyugalomra lesz szüksége, amit kiválóan felhasználhat arra, hogy végre tudjon egy kicsit relaxálni. A lábadozás után azonban olyan kipihent lesz majd, hogy az is elõfordulhat, hogy sokan el sem hiszik, hogy betegeskedett.

Kedves Bika szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A Szűz

Szűz jegyűként saját magad legnagyobb ellensége lehetnél. Éppen ezért a saját csillagjegyeddel egyáltalán nem illenél össze, ő az, akivel hosszú távon biztosan nem tudnál kijönni. Akad rá példa, hogy a hasonló a hasonlót vonzza, de nem a Szűz esetében. Eleinte nagyon vonzó, hogy szavak nélkül is értitek egymást, és hihetetlenül lelkesít, hogy végre valaki hozzád hasonló értékeket képvisel. Aztán pontosan ugyanezzel mentek egymás idegeire, hogy kínosan figyeltek a részletekre, a tökéletesség ellenére is hibákat találtok a másikban. Rá kell jönnötök, közöttetek igazán sosem fog működni a kémia.

Kedves Szűz olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-26)

Ha eddig leterheltnek érezte magát, kedves Szûz, úgy ez most meg fog változni. Végre a végére érhet egy nagyobb projektnek, ami nagyon elfárasztotta, de most fellélegezhet. Ez motiválja majd a következõ feladatok és tervek felé. A következõ idõszakban sok minden fog változni az életében, tehát készüljön fel, hogy nem fog unatkozni egy pillanatig sem.

Kedves Szűz szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A csillagjegyed elárulja, miért szeretsz ki a másikból

A Mérleg

Mérleg jegyűként imádod a társasági életet, szívesen töltöd a barátokkal az éjszakát, nagyon szeretsz táncolni, kikapcsolódni, a flörtölésről már nem is beszélve. Nem véletlenül vonzódsz a titokzatos és különleges kisugárzású Skorpióhoz, mégis jobb, ha őt inkább messze elkerülöd. Míg te vidáman pörögsz a táncparketten, ő az asztalnál ülve azon morfondírozik, miért forgolódnak körülötted mások, és egyáltalán mit akarhatnak tőled. A féltékenységet nagyon könnyenfellobbantod benne, aztán hiába is magyarázod, hogy semmit sem tettél, amivel megbánthattad volna, nem bízik benned, és nem hisz neked többé. Csak időfecsérlés a vele töltött idő.

Kedves Skorpió olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-26)

Kedves Skorpió, ma megismerkedhet valakivel, aki igen ösztönzõen hat önre. Tanácsaival és jó meglátásaival arra sarkallhatja, hogy fektessen energiákat céljaiba és soha ne adja fel azok elérését, még akkor se, ha olykor bizony nagyon nehéznek tûnik a hozzájuk vezetõ út.

Kedves Skorpió szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A Skorpió

Skorpió jegyűként olyan társra vágysz, aki nagyon mélyen megérinti a lelked. A megfejthetetlen és nagyon vonzó Vízöntő könnyen felcsillantja az érdeklődésedet, úgy érzed, benne emberedre találtál. Intelligens és okos csillagjegy épp úgy, mint te. Mégsem érdemes rá pazarolnod az időt. Ő az, akit képtelenség lekötni, akit nem tudsz birtokolni. Minél erősebben akarod magad mellett tudni, ő annál inkább menekül, és annál nagyobb távolságot tart tőled. Nagyon jókat beszélgettek egymással, tény és való, de a ragaszkodásod megijeszti, az érzéseidet pedig sosem fogja viszonozni. Legalábbis te így érzed. A megérzéseid pedig sosem csapnak be.

Kedves Vízöntő olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-26)

Minden oka megvan, kedves Vízöntõ, hogy örüljön sikereinek, azonban ön mégis úgy dönthet, hogy nekileselkedik az új kihívásoknak, ahelyett, hogy sokáig ücsörögne babérjain. Lehet, hogy elõre nem látja, vállalkozása gyümölcsözõ lesz-e, de azt viszont mindenkinél jobban tudja, hogy befektetés nélkül gyõzelem sincs.

Kedves Vízöntő szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: