Oroszlán

Hozzá vagy szokva ahhoz, hogy mindig, minden rólad szól – és ezt ki is harcolod magadnak.

Kedves Oroszlán olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-19)

Akármi is történjék, szentelje ezt a napot a legégetõbb feladatainak, s ne hagyja, hogy bárki is megzavarja, vagy elcsábítsa ettõl, kedves Oroszlán. Legyen következetes és kitartó, lásson messzebb, mint mások, s valósítsa meg a lehetetlent, hiszen ön valósággal erre, vagyis az igazán nagy tettekre született. Kaparja ki a gesztenyét!

Kedves Oroszlán szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A környezeted egy része emiatt kissé egoistának és önzőnek tarthat, mivel számodra elvárás, hogy mindig a középpontban legyél.

Ennyire viccesek, vagy nem, a csillagjegyek

Imádod, ha dicsérnek, és a társalgások során általában csak akkor kérdezel, ha azzal visszairányíthatod a beszélgetés fonalát a kedvenc témádra: azaz magadra.

Szűz

Ha a szűz jegyben születtél, könnyen megeshet, hogy eléggé kritikus személyiséged van, és folyamatosan a tökéletességre törekszel.

Kedves Szűz olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-19)

A mai nap az önmegvalósításé lehet, kedves Szûz, amikor is, minden bizonnyal, elegendõ ideje lesz majd arra, hogy érdemben kiélhesse kreativitását. Ennek köszönhetõen, nem csak, hogy sikeresebb lehet a szokásosnál, de valószínûleg, több mindennel is végezhet, amiben nagy segítségére lesznek kiváló ötletei!

Kedves Szűz szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Mivel nagyon jó memóriád van, szinte bármilyen negatív dolgot képes vagy felidézni a múltból – akár olyan eseményt is, amit a másik fél már rég elfelejtett.

Sokszor ítéled meg az embereket ösztöneik alapján, pedig ez valójában benned is megvan – csak nem szívesen merülsz el ebben a témában.

Heti horoszkóp 2021. március 1-8.

Mérleg

Kissé bizonytalan vagy, és még akkor sem tudnál gyorsan meghozni egy döntést, ha a saját életed múlna rajta.

Kedves Mérleg olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-19)

Amennyiben a mai napon, nem boldogulna valamivel, úgy alkalmasint, érdemes lenne bevonnia egy hozzáértõ szakembert, aki sokat segíthet a Gordiuszi csomó kioldásában. Amennyiben valóban a hasznára válik segítsége, úgy semmiképpen se feledje el jutalmazni érdeme szerint, hisz a jó szakember ritka, így érdemes megbecsülni!

Kedves Mérleg szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Időnként előfordul, hogy felszínesen gondolkodsz, bizonytalanságod miatt pedig csak akkor érzed magad igazán jól, ha mások is elismerik a tetteidet.

Skorpió

Szereted, ha a kezedben van az irányítás, és ezt nem is szívesen engeded át másnak, amelynek következtében néhányan kifejezetten követelőzőnek tartanak.

Kedves Skorpió olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-19)

A mai napon, kiemelten figyeljen oda minden kiejtett szavára, kedves Skorpió, mert azok ma rendkívüli súllyal bírhatnak mások számára, sõt, egyesek életével kapcsolatban, valósággal sorsdöntõek lehetnek! Ne feledje, az, hogy sokan hallgatnak a szavára, nem csak kitüntetett szerep, de nagy felelõsség is!

Kedves Skorpió szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Nem szereted a változásokat, olyannyira, hogy teljesen ellenállsz nekik, amíg csak lehet.

Nehezen bocsátasz meg másoknak, és még nehezebben felejted el azokat a cselekedeteket, amikkel megbántottak téged – még akkor is, ha az adott személynek nem volt ilyen szándéka.

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: