A Kos házasságot köt a Rákkal, aztán elválnak

A Kos házasságot köt a Rákkal, majd elválnak egymástól. A szexuális vonzalom ugyanis hihetetlenül gyorsan fellobban közöttük, és valósággal fejest ugranak a párkapcsolatba, majd a házasságba is. Egymást akarják, és lehetőleg minél gyorsabban. A fellángolást, az izzó szerelmet látványosan gyors kijózanodás követi, és kiderül, az ágyban sem értik meg egymást olyan jól. A gyakori veszekedések, viták végül szakításhoz, váláshoz vezetnek.

Kedves Rák olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-04)

A Rák jegy szülötte számára, ma az egészsége kerülhet elõtérbe. Talán itt a legfõbb ideje, hogy komolyabban vegyen egy elhúzódó, apróbb kellemetlenségekkel járó problémát, s végre a végére járjon a bajnak, s egy esetleges életmódváltásnak is szükségét érezheti. Lépjen a tettek mezejére, kedves Rák, amíg nem késõ!

Kedves Rák szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A Bika a Nyilassal köt házasságot

A Bika boldogan mond igent a Nyilasnak, aztán nem sokkal később az ő útjaik is elválnak. A szerelem kezdetén épp a Nyilas szabadságvágyát találja a legizgalmasabb, legvonzóbb tulajdonságának, később éppen ez bosszantja fel a leginkább. Egyre rövidebb pórázon tartaná őt, amivel csak még nagyobbra nő a szakadék közöttük. A Nyilas szabadnak született, a Bika az otthon kényelmére, nyugalmára vágyik. Valójában sosem találják meg a közös hangot egymással, nem véletlenül ér véget válással ez a párkapcsolat.

Kedves Bika olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-04)

A mai napon a Bika számára az anyagiak terén, a mások irányából tapasztalható, túlzott lazaság okozhat fejtörést. Talán valaki nem hajlandó rendezni a tartozását felé, esetleg egyes közeli hozzátartozók felelõtlensége miatt kerül szorult, vagy épp kellemetlen financiális szituációba. Ha átmenetileg segítõ kezet is nyújt, késõbb mindenképpen nyújtsa be a számlát, különben, még a végén rendszeressé válhat az ilyesmi!

Kedves Bika szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Erre a 3 csillagjegyre most rámosolyog a szerencse...

Az Ikrek a Halaktól válik el

Az Ikrek összeköti az életét a Halakkal, aztán ők is külön válnak egymástól. A Halak ugyanis túlzottan is érzelmes típus az Ikrekhez, ráadásul mindig úgy érzi, párja nem szereti őt eléggé. A kapcsolat elején az Ikrek vonzónak találja a Halak kreativitását, de nagyjából itt meg is feneklik ez a házasság. Mindketten kettős jegyek, hol egyik, hol a másik arcukat mutatják, egyikőjük sem kellően határozott és elkötelezett, hogy a szerelem ne inogjon. Viszonylag gyorsan belátják, a boldogságot nem egymás mellett találják.

Kedves Halak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-04)

Amennyiben nem akarja kedves Halak, hogy teljesen kimerüljön, tegye le egy kicsit, ami a kezében van, esetleg lazítson munkatempóján, s igyekezzen minél több idõt szentelni ma a pihenésnek, a kikapcsolódásnak. Annál is inkább szükség lehet most egy kis feltöltõdésre, mivel hamarosan egy nagy feladat elvégzését irányozzák elõ a csillagok!

Kedves Halak szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A Rák a Bakkal köt házasságot

A Rák boldogan köt házasságot a Bakkal, aztán később legalább ennyire szomorúan válik el tőle. Nagy szerelemmel indul a párkapcsolat, a kémia ellenállhatatlan erővel működik közöttük. Amint szertefoszlik a rózsaszínű köd, a Bak túlzottan is földhözragadtnak, pragmatikusnak, hűvösnek tűnik a Rák számára. Minden tőle telhetőt megtesz, hogy a házasság működhessen, hiszen a Bak sokat dolgozik a családért, de az izzó érzelmeket nem tudják többé felébreszteni. A válást ők sem kerülik el.

Kedves Bak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-04)

Bármennyi dolga is legyen, kedves Bak, ma különösen ügyeljen arra, hogy kellõ mennyiségû idõt töltsön szeretteivel, akik most nagyon is igényelhetik társaságát, meglátásait, szeretetét! Sok dolog van, ami fontos az életben, de ennél semmi nem lehet fontosabb!

Kedves Bak szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: