Nyilas – Izgalom

Nem tudod elviselni azt, ha a napok egymás után ugyanolyan ütemben és formában telnek. A monotónia a halálod. Szükséged van arra, hogy valami új impulzus mindig érjen. Ha minden tökéletes az életedben az sem elég, ha közben semmi izgalom nem ér.

Kedves Nyilas olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2021-09-27)

Amennyiben nem túl magabiztos típus, úgy nézzen körül életében és ámuljon. Bár valóban vannak álmai melyek beteljesítésre várnak, azonban számtalan vágyát már rég elérte, vagy túl is szárnyalta. Képességeit visszatartja az önmagába vetett bizalom hiánya. Van egy pillanat az ember életében, amikor egy nagy ugráshoz nem kell más, csak az önmagunkba vetett hit. Kedves Nyilas, nincs más hátra, itt az ideje ugrani.

Bak – Munka

Haladni akarsz előre rendületlenül. Jó pozícióra vágysz és sok-sok pénzre, hogy az álmaidat valóra válthasd. Az sem zavar, ha ezért éjt nappal téve gürizned kell. Bár sikerrel jársz, a pénznél és a pozíciónál többet nem igazán tapasztalsz meg, hiszen időd sem lenne rá.

Kedves Bak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2021-09-27)

Nagy lehetõséget kaphat ma, kedves Bak. Egy új ember az életében felismerte az önben rejlõ lehetõségeket és felkínálhat egy olyan esély, amilyenben még soha nem volt része azelõtt. Egy egészen új kísérleti jellegû szolgáltatás, vagy részleg irányítását is megszerezheti. Több van önben, mint gondolná, s higgye el, ez az erõ egészen új, izgalmas utak felé kalauzolhatja önt.

Vízöntő – Szabadság

Nem viseled könnyen a kötöttségeket, és ha leláncolva érzed magad, abba lelkileg belerokkansz. Nem tudsz úgy létezni egy párkapcsolatban vagy úgy végezni egy munkát, hogy közben rabnak érzed magad. Nehezen találsz rá az igazira mindkét területen.

Kedves Vízöntő olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2021-09-27)

Az utóbbi hetekben sok kritika érhette kedves Vízöntõ. Ezek nagyon megviselték, s rányomhatták bélyegüket amúgy igazán kiemelkedõ munkájára. A mai napon enyhülni látszik a bírálatok áradata. Használja ki ezt a napot arra, hogy megerõsödjön, s újra biztosnak érezze magát döntéseiben. Nem utolsó sorban néhány nem várt bókot is bezsebelhet.

Halak – Érzelmesség

Rettenetesen érzékeny vagy és ha a dolgok nem a szíved vágya szerint alakulnak, könnyen lelombozódsz. Vagy őszintén kiadod az érzelmeidet és teljesen nyitott könyvvé válsz, vagy mindent magadba fojtasz és belül szenvedsz. Egyik sem ideális.

Kedves Halak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2021-09-27)

Kedves Halak, ez egy igazán izgalmas napnak ígérkezik. Hangulata remekül alakul, s egy érdekes találkozás is vár magára vagy egy régi, vagy esetleg egy újdonsült kedves ismerõssel. A mai nap pozitivitása megfûszerezi szerelmi életét is. Ma érvényesítheti kalandvágyó természetét, hiszen élmények egész sora várhat önre. Használja ki jól ezt a napot!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: