Vízöntő

A Vízöntő jegy szülöttei teljesen másképp gondolkodnak, mint a többség, átlag felettiek a képességeik. Legyen szó bármilyen tesztről, ők tuti, hogy extra kreatívan fogják megoldani, lekörözve mindenki mást. Sajnos emiatt előfordulhat, hogy mindenáron menőbb akar lenni másoknál, ezzel pedig ellenszenvet válthat ki az emberekből. Ha valaki, ő mer nagyot álmodni, erőfeszítéseinek pedig idővel meglesz a gyümölcse.

Kedves Vízöntő olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-09)

Ha úgy érzi, ma minden a fejére kezd nõni, lépjen ki az ördögi körbõl, kedves Vízöntõ, s egyszerûen menjen haza relaxálni, pihenni egyet. Azzal, hogy csak megerõlteti magát, sem önmagának, sem másnak nem tesz jót, ha azonban a vergõdés helyett, bölcsen a kikapcsolódást választja, elõbb lehet újra termékeny, mint azt gondolná, s így sokkal, de sokkal messzebbre juthat, mintha végighajtotta volna a napot.

Kedves Vízöntő szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Skorpió

Bár a Skorpiókat általában nem izgatják a részletek, ez nem jelenti azt, hogy ne lennének nagyon okosak. Szenvedélyből tesznek mindent, sokszor mások számára úgy tűnik, irracionális döntéseket hoznak. Ez azonban nem így van, sokkal több van bennük, mint, ami kívülről látszik. Kiváló manipulátorok és ezt ők is pontosan tudják. Remek érzékkel irányítanak másokat, de ezt senki nem veszi észre. Szinte belelátnak mások lelkébe, ami sokszor picit ijesztő!

Kedves Skorpió olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-09)

Amennyiben azt szeretné, hogy értsék is, amit mond, kedves Skorpió, most nagyobb sikerrel járhat, ha kollégái helyett, inkább egy régi jóbarátját, vagy szerettét kéri meg, hogy hallgassa végig elképzeléseit, mert most mások azt egyszerûen képtelenek lehetnek megérteni. Az ön számára fontos személy nem csak, hogy érteni, de értékelni is fogja, amin épp dolgozik, s a pozitív megerõsítés mellett, talán még hozzá is tud járulni terve sikerességéhez, egy-két gondolatindító hozzászólásával, ami végkép megkoronázhatja a napot!

Kedves Skorpió szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Hűséges vagy sem? A horoszkóp lebuktatja a csillagjegyeket

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: