Mérleg

A Mérleg akkor érzi jól magát, ha kapcsolatban van, mert folyamatos igénye van a támogatásra és az egyensúlyra. Emiatt az, ha ki kell lépnie egy kapcsolatból, kiegyensúlyozatlanná teszi őt, így képes sokkal tovább kitartani, mint ameddig racionális érvek alapján kellene. A dolog iróniája az, hogy a párkapcsolatukon kívül a Mérlegek jellemzően talpraesett, független emberek, a kapcsolatban viszont fél lénynek érzik magukat a párjuk nélkül. Talán könnyebb a változtatás, ha a Mérleg emlékezteti magát, hogy milyen jól boldogul egyedül is.

Kedves Mérleg olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-20)

A mai napon, sor kerülhet egy társasági eseményre, melyen nem csak, hogy szívesen vesz részt, hanem minden bizonnyal jól is fogja érezni majd magát. Amennyiben megismerkedne egy olyas valakivel, akinek hitelt érdemlõek a szavai, figyelmesen hallgassa végig, s ossza meg vele a saját véleményét is, ezzel talán útjára is indítva a jövõbeni, gyümölcsözõ kapcsolatot. Jó szórakozást, kedves Mérleg!

Kedves Mérleg szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Halak

A Halaknak rengeteg olyan személyiségjegye van, amelyek miatt könnyen benne ragadhat egy mérgező kapcsolatban. Egyrészt a Halak a zodiákus legönfeláldozóbb jegye, emellett pedig még magának is képes hazudni például a partnere viselkedésével kapcsolatban, csak hogy ne kelljen konfrontálódnia. Ha a Halak felismeri, hogy a mártíromság senkinek nem segít, és ha megtanulja tisztelni saját magát, könnyedén átjuthat az érzelmi válságokon.

Kedves Halak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-20)

Ma mindenképpen legyen nagyon körültekintõ a kényes helyzetekben, kedves Halak, de legalábbis, mindenképpen csak annyira folyjék bele egy ilyen szituációba, amennyire a helyzet okvetlenül megköveteli, különben inkább maradjon ki belõle!

Kedves Halak szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Kos, Bika, Szűz, figyelem! Óriási szerencsét hoz szerelmi életetekbe a március

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: