Ezek a csillagjegyek inkább beleragadnak a mérgező párkapcsolatba, mintsem olyan szerelem után néznének, amit igazán megérdemelnek. Hajlamosak sokkal kevesebbet várni a társuktól, mint amennyi igazán járna nekik. Vajon te is köztük vagy? A horoszkópból kiderülnek a részletek.

Egy párkapcsolat sokféle okból lehet boldogtalan. Például ha egyszerűen nem kompatibilis a két fél, vagy ha rosszul kommunikálnak. Néha azonban az egyik fél sokkal többet vesz ki egy kapcsolatból, mint amennyit beletesz, érzelmi vagy fizikai bántalmazásig fajul a dolog, ilyenkor mérgező kapcsolatokról beszélünk. Míg egy boldogtalan párkapcsolatot lehetséges megjavítani, egy mérgezőt általában nem, és aki már volt ilyen helyzetben, az azt is tudja, hogy milyen nehéz belőle kilépni.

Holnapi Szerelmi Horoszkópok - 2021-02-12

A következő három csillagjegynek általában még nehezebben szokott sikerülni, mert jobban kötődnek a társukhoz, mint a többiek.

Bika

A Bika a zodiákus legmegbízhatóbb, leghűségesebb jegye, és ezért szülöttei a lehető legromantikusabb partnerek is. Néha azonban a Bika egy kicsit túl hűséges is tud lenni, azaz még akkor is kitart a párja mellett, amikor az már régen nem érdemli meg a Bika odaadását. Mivel nem szereti a változást, inkább benne marad egy számára fájdalmas kapcsolatban, mint hogy fejest ugorjon az ismeretlenbe.

Kedves Bika olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-06)

Meglehet, hogy ma kissé zavarni fogja néhány dolog, melyek mellett nehéz lehet szó nélkül elsiklania, azonban ez most kivételesen bölcs megoldás lenne, ugyanis nagyon könnyen konfrontálódhat most, ha beleavatkozik az aktuális folyamatokba, s akár hosszútávon is befolyásolhatja elõmenetelét, ha most összeakaszkodik valakivel, akivel lehet, hogy nem kéne. Legyen bölcs, kedves Bika!

Kedves Bika szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: