Mérleg

A Mérleg akkor érzi jól magát, ha kapcsolatban van, mert folyamatos igénye van a támogatásra és az egyensúlyra. Emiatt az, ha ki kell lépnie egy kapcsolatból, kiegyensúlyozatlanná teszi őt, így képes sokkal tovább kitartani, mint ameddig racionális érvek alapján kellene. A dolog iróniája az, hogy a párkapcsolatukon kívül a Mérlegek jellemzően talpraesett, független emberek, a kapcsolatban viszont fél lénynek érzik magukat a párjuk nélkül. Talán könnyebb a változtatás, ha a Mérleg emlékezteti magát, hogy milyen jól boldogul egyedül is.

Kedves Mérleg olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-19)

Amennyiben a mai napon, nem boldogulna valamivel, úgy alkalmasint, érdemes lenne bevonnia egy hozzáértõ szakembert, aki sokat segíthet a Gordiuszi csomó kioldásában. Amennyiben valóban a hasznára válik segítsége, úgy semmiképpen se feledje el jutalmazni érdeme szerint, hisz a jó szakember ritka, így érdemes megbecsülni!

Kedves Mérleg szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Halak

A Halaknak rengeteg olyan személyiségjegye van, amelyek miatt könnyen benne ragadhat egy mérgező kapcsolatban. Egyrészt a Halak a zodiákus legönfeláldozóbb jegye, emellett pedig még magának is képes hazudni például a partnere viselkedésével kapcsolatban, csak hogy ne kelljen konfrontálódnia. Ha a Halak felismeri, hogy a mártíromság senkinek nem segít, és ha megtanulja tisztelni saját magát, könnyedén átjuthat az érzelmi válságokon.

Kedves Halak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-19)

Ma hamar és nagy sikereket érhet el, kedves Halak, ami, míg egyesek csodálatát, addig mások irigységét válthatja ki, s meglehet, nehéz lesz most szûrni a kettõ közötti különbséget, ha valaki közeledni próbál önhöz. Éppen ezért, ne hozzon elhamarkodott ítéletet senki felett, de ne is csapjon senkinek azonnal a markába, inkább türelmesen várja ki, amíg kibújik a szög a zsákból!

Kedves Halak szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Ezek a csillagjegyek biztosan elszöknek

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: