Ha még gyengének és érzékenynek is tűnnek, sokkal több lelkierő lakozik bennük, mint másokban.

Bátrabbak, mint hinnénk

Ha bátorságról, erőről, akaratról és kitartásról van szó, akkor biztosan mindenki az Oroszlánra, Bikára, vagy éppen Kosra gondol először. Tény és való, hogy ezek az állatövi jegyek olyan energiákkal rendekeznek, amelyek tiszta, nyers erőt sugároznak, azonban ők inkább fizikailag képesek a határaikat feszegetni. Lelkierő tekintetében van három másik csillagjegy, amelyek, ha még néha el is rejtik valós energiáikat, mégis sokan megérzik ezeket.

Kedves Bak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-06)

Eme mesés nap, különösen kedvez a kompromisszumok, szövetségek kieszközölésének, megkötésének, így rendkívül alkalmas a békülésre, vagy az utóbb idõ, kisebb-nagyobb konfliktusainak rendezéséhez, használja hát ki erre, kedves Bak! A harag és a dolgok húzása úgyis túl sok energiát von el az embertõl, ráadásul legtöbbször, teljesen feleslegesen...

Kedves Bak szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Keddi Horoszkóp 2022-09-13

VÍZÖNTŐ

A Vízöntő igazán emberbarát, szeret másokkal beszélgetni, elmélyülni érzelmei világában és megnyílni még az idegenek előtt is. Ez nem a gyengeség, vagy a naivitás jele, hanem azt mutatja, hogy nem retten vissza attól, hogy kimutassa a lelke mélyéből feltörő esendőségeit, ugyanis kimondva ezzel mintegy felvértezi magát. Hatalmas az igazságérzete, így folyamatosan harcol, de ez inkább egy belül zajló háború, ami soha nem hagyja nyugodni. Mivel nap mint nap küzd, ezért olyan lelkierőre tett szert, amit mások nem lennének képesek soha elsajátítani.

Kedves Vízöntő olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-06)

A mai nap, szakmai, vagy más egyéb területen szerzett tudásának bõvítésére, vagy éppen, gyakorlati alkalmazására igencsak alkalmasnak ígérkezik, rendkívüli produktivitást jósolva ezen a téren, így érdemes mindent bevetnie azért, hogy kellõképpen ki is használja elméje kiemelkedõ fogékonyságát, aktivitását!

Kedves Vízöntő szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: