Kivel ne fordult már elő, hogy olyasvalakivel futott össze, aki mellett magabiztosabbnak, lelkesebbnek érezte magát, mert a másik egyénisége kifejezetten pozitívan hatott rá. Minden csillagjegynek megvannak azok az előnyös jellemvonásai, amikből nagyon is szívesen kölcsönöznénk néha egyet-egyet. S vajon melyek a te legértékesebb tulajdonságaid? Vess egy pillantást a horoszkópodra, s minden kiderül.

A Kos átveszi az irányítást

Ha ismersz olyan embert, aki állandóan kezdeményez és mindent megtesz, hogy a projekt végére oda tegye a pontot, akkor jó eséllyel Kossal van dolgod. Ő valóban tele van szenvedéllyel és aktivitással, kreatív, amit előszeretettel használ a problémái megoldására. Mit tanulhatsz tőle? Bátran lépj ki a komfortzónádból, s ha a kitűzött célt nem is sikerül elérned, a próbálkozás így is hasznos.

Kedves Kos olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-27)

A mai napon, kedves Kos, meggyûlhet a baja a digitális világ egyik vívmányával. Lehet, hogy telefonja, vagy számítógépe egyszer csak úgy dönt, hogy nem szeretné tovább parancsait követni és leáll. Sajnos a probléma valószínûleg nem lesz könnyen orvosolható, de egy szakember segítségével megúszhatja az új eszköz vásárlást.

Kedves Kos szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A négy legönfejűbb csillagjegy

A Bika türelmes

A Bika mindent elkövet, hogy kényelmessé tegye az életét, s másoknak is megteremtse a komfortot. Ehhez nem kevés türelemre van szüksége, képes kivárni, amíg meg nem szerzi, amire vágyik. Nem rohan, nem hoz elhamarkodott döntéseket, helyette a maga tempójában járja útját, s élvezi az élet minden pillanatát. Mit tanulhatsz tőle? A mindennapok megfeszített tempóját szakítsd meg szünetekkel, s élvezd a pihenést.

Kedves Bika olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-27)

Ma kevésbé tud uralkodni indulatain, kedves Bika. Úton útfélen olyan igazságtalanságokban botolhat, melyeket már igazán nem tud tovább jó szemmel nézni. Ezek az apró kellemetlenségek igencsak felbosszanthatják önt, s talán a legrosszabb az egészben, hogy elõfordulhat, hogy felgyülemlett feszültségét olyan barátján vezeti le, aki vajmi keveset tehet a világ figyelmetlenségérõl.

Kedves Bika szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: