Az Ikrek tudásvágya példaértékű

Az Ikrek odavan a mély beszélgetésekért, imád új emberekkel találkozni, új dolgokat tanulni. A kíváncsiság, a kedvesség, a tudásvágy a legnagyobb erényei közé tartoznak, a kommunikációban pedig verhetetlen, akár történetet kell mesélnie, akár meghallgatni a többieket. Mit tanulhatsz tőle? Tanulj másokat meghallgatni, információkat megosztani, nyitott lenni az új ismeretek befogadására.

Kedves Ikrek olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-10)

Ma kifejezetten sokat gyarapodhat tudása, ha kihasználva jó megfigyelõképességét, elles egy-két szakmai trükköt, módszert a környezetébõl. Annál is inkább törekedjen erre, kedves Ikrek, ugyanis most annyira belejöhet ezt követõen a dolgokba, hogy aztán maga lehet majd az élõ példa arra, amikor a tanítvány felülmúlja mesterét!

Kedves Ikrek szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A Rák együtt érző típus

A Rák remek barát, aki bármilyen gond esetén támogatja a többieket. Ezért is van, ha bárkit sérelem ér, az ő vállán kisírhatja magát. Meghallgatja minden bánatodat, megvigasztal, s néhány jó tanáccsal is ellát. Mit tanulhatsz tőle? Fontos, hogy törődj magaddal és másokkal, mutasd ki szeretetet, a valódi érzelmeidet a többieknek is. Nem mellesleg, legyél te is együtt érző, empatikus.

Kedves Rák olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-10)

Igencsak sokrétû tevékenységei lehetnek ma, s ez, érthetõen, meglehetõsen igénybe veheti önt, ugyanakkor, most éppen ez által, sokat fejlõdhet néhány olyan területen is, amelyekhez alapvetõen nem, vagy csak érintõlegesen volt eddig köze. Egy kisebb anyagi kiadása átmenetileg kellemetlenül érintheti, de rá se rántson, kedves Rák!

Kedves Rák szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Pénteki Horoszkóp - Vigyázzon arra, hogy mit mond, még akkor is ha...

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: