Mérleg

Idén fogadd meg, hogy nem tartogatod magadban, ami bánt és nem áldozod fel a lelki egyensúlyod azért, hogy környezeteben béke legyen. Ha van olyan családtag vagy barát, akivel van köztetek megbeszélnivaló, ne halogasd tovább, meg fogsz könnyebbülni, ha leültök és feloldjátok a konfliktust.

Kedves Mérleg olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-18)

Bármivel is szembesüljön ma, kedves Mérleg, álljon ki határozottan a véleménye mellett, ahogy mindig is, csakis így képviselheti most eredményesen álláspontját. Mindazonáltal, emlékezzen rá, hogy csakis akkor maradhat ilyen, ha szíve legmélyéig hiszi, hogy a jó oldalon áll, így, ha csak egy pillanatra is kételkedik ebben, legyen az elsõ, aki ezt beismeri, s cselekedjen lelkiismeret szerint!

Kedves Mérleg szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Skorpió

Szabadulj meg minden mérgező érzéstől, gondolattól és behatástól. Hajlamos vagy magadba zárkózni és titkolózni akkor is, amikor dúlnak benned az érzelmek. 2021 legyen a megtisztulás éve: hagyd magad mögött azt, amiről tudod, hogy nem ad, csak elvesz.

Kedves Skorpió olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-18)

Ne feledje, kedves Skorpió, hogy nem akkor igazán eredményes az ember, ha mindent képes egyedül megcsinálni, hanem akkor, ha képes másokat is oly mértékben a maga ügye mellé állítani, hogy a lehetõ legtöbbet hozhassa ki másokkal közösen a dologból. Ha ezt ma szem elõtt tartja, akkor nagyon komoly eredményeket érhet el!

Kedves Skorpió szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Holnapi Szerelmi Horoszkópok - 2021-04-27

Nyilas

Az utazás még mindig kétséges idén, de ez nem jelenti azt, hogy otthon kell unatkoznod. Fedezz fel közelebbi városokat és próbáld ki az új trendet, a „lassú utazást”. Ez azt jelenti, hogy a turista nem villámlátogatást tesz, hanem több időt ott töltve felveszi a hely ritmusát és az új környezet, kultúra mindennapjait is megtapasztalja.

Kedves Nyilas olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-18)

Ma a föld felett járhat két centivel, kedves Nyilas, vagy csak egyszerûen szórakozott, minden esetre, könnyen megeshet, hogy egyszerûen, képtelen a kötelezõkre koncentrálni, s ez okozhat még némi galibát. Mindazonáltal, örüljön, hogy ily élénk fantáziája, hisz ennek köszönheti rendkívüli kreativitását, s maradjon is meg mindig ilyennek, mondjon bárki, bármit is!

Kedves Nyilas szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: