Bár főbűn csak 7 van, minden csillagjegyre jut egy-egy rossz cselekedet. Most megtudhatod, mi a te bűnöd a horoszkópod szerint. Keresd ki a csillagjegyedet, és nézz szembe azzal, amivel talán még sosem mertél. Nos, mennyire vagy bátor, hogy felismerd a főbűnödet? A horoszkóp szerint a csillagjegyek nemcsak pozitív tulajdonságokkal büszkélkedhetnek. A negatív és csöppet sem vonzó tulajdonságok ugyanúgy a személyiségedhez tartoznak, mint a legvonzóbb részletek. Milyen bűnös tulajdonság rejlik a lelkedben? Íme, a részletek.

Kos: A harag

Ha egy Kos haragjával kerülsz szembe, menekülj! Kiszámíthatatlan és intenzív alkat, gondolkodás nélkül képes halálosan megbántani – akkor is, ha csak szavakkal teszi.

Kedves Kos olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-28)

Ma komolyan kikezdhetik sajátos értékrendjét és igazságérzetét, kedves Kos, ami igencsak felbosszanthatja. Ne féljen felemelni hangját, ha kell, az igazságtalanság ellen, hiszen pont az ilyen hozzáállásának köszönheti a többiekénél nagyobb szabadságát, függetlenségét. Védje meg ma mindazt, amit elért és harcoljon igazáért!

Kedves Kos szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

4 ok, amiért úgy érezheted, a horoszkópod nem teljesen illik hozzád

Bika: A falánkság

A Bikát is lehet narcisztikus típusnak nevezni, hiszen hajlamos csak olyan dolgokba energiát fektetni, amelyek a saját érdekeit szolgálják. Ráadásul legyen szó sz.xről, ruhákról vagy ételekről, a Bika képtelen mértéket tartani, ami neki jó, abból bármennyi jöhet.

Kedves Bika olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-28)

Ma alaposan ellenõrizzen minden önhöz befutó információt, különösen, melyek pénzügyekkel, vagy karrierjével kapcsolatosak, ugyanis ezek közül némelyek meglehetõsen pontatlanok, esetleg tévesek lehetnek. Még, ha tovább is tart, menjen biztosra!

Kedves Bika szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Ikrek: A kétszínűség

Az Ikreket talán maga a jegye készteti állandó lódításra – azaz, hogy alapból két arca van. Szemrebbenés nélkül képes hazudni, akár szükség van rá, akár nem. Hihetetlenül kétszínű, mást mond, mást tesz, és mást mutat. Jobb, ha vigyázol vele.

Kedves Ikrek olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-28)

Ma finanszírozási gondokkal kellhet szembenéznie, kedves Ikrek, s ez meglehetõsen nagy kellemetlenségeket okozhat önnek. Ha így állna a helyzet, ne szomorkodjon, inkább lásson kihívást szorult helyzetében, akkor a megoldást is könnyebb lesz megtalálni.

Kedves Ikrek szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Rák: Az imádat

A Rák nem pusztán szeret valakit. Szeretete könnyen átcsap imádatba és bálványozásba. Azt hiszed, ez nem bűn? Pedig nagyon is az, hiszen másokat és magát is kevesebbnek gondolja imádata tárgyánál. Őt pedig túlzott rajongásával és ragaszkodásával kergetheti az őrületbe.

Kedves Rák olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-28)

Ma kifejezetten kaotikus napja lehet, kedves Rák, akár dolgozik ma, akár nem. Bár a káosz elszabadulásának nem ön az okozója, mégis meglehet, hogy önnek kellhet helyrehoznia mindent, ami nagyon fárasztó lehet. Tegye meg, amit tud a jó ügy érdekében, aztán este felejtse el a mai nap történteket, s igyekezzen kipihenni magát.

Kedves Rák szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: