Oroszlán: Az egoizmus

Az Oroszlánt sajnos nagyon gyakran jellemzi az arrogancia, az önzőség és a beképzeltség. E jegy szülöttei közül kerül ki a legtöbb narcisztikus személyiségtípus is. Ők azok, akik mindenkinél többnek és jobbnak képzelik magukat, egoista hajlamuknál fogva pedig meggyőződésük, hogy nekik minden jár.

Kedves Oroszlán olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-14)

A mai nap tökéletes lehet a társas tevékenységek végzésére, így nem csoda, ha vonzza a tömeg. Beszélgessen, fantáziálgasson, tervezgessen bátran, s ne lepõdjön meg semmin, tûnjön az bármily õröltségnek is, mert a világot pont az ilyesmi viszi elõre! Álljon a jó ügy mellé!

Kedves Oroszlán szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Szűz: Az irigység

A Szűz képtelen elviselni, hogy ne ő legyen az, akire mindenki figyel, aki mindenkinek tetszik, és akit mindenki irigyel. Ez az érzés kétélű, ugyanis a legtöbben nem rá irigykednek, és nem ő rá féltékenyek, az érzés leginkább az ő lelkében születik meg.

Kedves Szűz olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-14)

Mielõtt még önmagát reklámozná és azt, hogy képes bármilyen feladattal megbirkózni, jusson eszébe, kedves Szûz, hogy végül a legteherbíróbb öszvérnek kell egy karavánban is vinnie a legnehezebb súlyt. Csûrje-csavarja bölcsen a szavakat, akkor egyensúlyba lesz ma a teher és a jutalom!

Kedves Szűz szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Holnapi Szerelmi Horoszkópok - 2024-04-06

Mérleg: A hiúság

A Mérleget elvarázsolja a saját külseje, a szépsége, a bájossága, a vonzereje. Képes akár órákat tölteni a tükör előtt és gyönyörködni magában. A hiúsága egészen bámulatos. A külső nála mindent visz, ezért az sem véletlen, hogy hajlamos mindenki mást is pusztán a külseje alapján megítélni.

Kedves Mérleg olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-14)

Ma könnyen szembekerülhet néhány nehéz személyiséggel, kedves Mérleg, akik megpróbálhatják kikezdeni jó hírét, becsületét. Ne pazarolja idejét és energiáját, hogy ma valamibe beleáll, csak, ha elkerülhetetlen az összetûzés! Amúgy viszont, az élet igazolni fogja önt, higgye el csak fojtassa zavartalanul a dolgát!

Kedves Mérleg szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Skorpió: A kevélység

A Skorpió szenvedélyes természeténél fogva minden jegynél jobban szereti az érzéki örömöket. Azt szeretné, ha mindenkiben vágyat keltene. Hihetetlenül élvezi, ha az orruknál fogva vezetheti a többieket, ha úgy manipulálhat, hogy ezt ők észre sem veszik.

Kedves Skorpió olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-14)

Ma szükséges lehet megtörnie a rutint, kedves Skorpió, s egy kicsit más szemszögbõl megközelítenie a dolgokat, mint eddig. Ha sikerül ezt megvalósítani, nagy eredményeket érhet el, s nem kevés új és hasznos tapasztalatot, és ami a legfontosabb, elismerést szerezhet szakmai téren!

Kedves Skorpió szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: