Oroszlán: Az egoizmus

Az Oroszlánt sajnos nagyon gyakran jellemzi az arrogancia, az önzőség és a beképzeltség. E jegy szülöttei közül kerül ki a legtöbb narcisztikus személyiségtípus is. Ők azok, akik mindenkinél többnek és jobbnak képzelik magukat, egoista hajlamuknál fogva pedig meggyőződésük, hogy nekik minden jár.

Kedves Oroszlán olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-18)

Felejtsen el ma minden szabályt és korlátot, kedves Oroszlán, persze, csak egy etikus határon belül, s élje meg úgy ezt a mai napot, ahogyan csak szeretné! Meglátja, az efféle életstílusbeli lazaság, nem csak lelkivilágára, de kreativitására is rendkívül inspirálóan hathat, s ennek hamarosan meg is lesznek majd a maga gyümölcsei!

Kedves Oroszlán szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Szűz: Az irigység

A Szűz képtelen elviselni, hogy ne ő legyen az, akire mindenki figyel, aki mindenkinek tetszik, és akit mindenki irigyel. Ez az érzés kétélű, ugyanis a legtöbben nem rá irigykednek, és nem ő rá féltékenyek, az érzés leginkább az ő lelkében születik meg.

Kedves Szűz olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-18)

Akárhogy is, kedves Szûz, de semmiképpen se hagyja másoknak, hogy beleszóljanak életébe, különösen üzleti, vagy pénzügyi ügyleteibe. Ön eddig is remekül megállt a saját lábán, sõt, gyakran irányító, vagy kulcsszerepben is remekelt, higgye el, ezúttal is joggal bízhat önmagában, s épp ezért nincs szüksége mások tanácsaira!

Kedves Szűz szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Ők sosem változnak! Bármilyen jó soruk van, sosem tudnak megbízni benned! 6 csillagjegy, amellyel jobb, ha vigyázol...

Mérleg: A hiúság

A Mérleget elvarázsolja a saját külseje, a szépsége, a bájossága, a vonzereje. Képes akár órákat tölteni a tükör előtt és gyönyörködni magában. A hiúsága egészen bámulatos. A külső nála mindent visz, ezért az sem véletlen, hogy hajlamos mindenki mást is pusztán a külseje alapján megítélni.

Kedves Mérleg olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-18)

Bármivel is szembesüljön ma, kedves Mérleg, álljon ki határozottan a véleménye mellett, ahogy mindig is, csakis így képviselheti most eredményesen álláspontját. Mindazonáltal, emlékezzen rá, hogy csakis akkor maradhat ilyen, ha szíve legmélyéig hiszi, hogy a jó oldalon áll, így, ha csak egy pillanatra is kételkedik ebben, legyen az elsõ, aki ezt beismeri, s cselekedjen lelkiismeret szerint!

Kedves Mérleg szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Skorpió: A kevélység

A Skorpió szenvedélyes természeténél fogva minden jegynél jobban szereti az érzéki örömöket. Azt szeretné, ha mindenkiben vágyat keltene. Hihetetlenül élvezi, ha az orruknál fogva vezetheti a többieket, ha úgy manipulálhat, hogy ezt ők észre sem veszik.

Kedves Skorpió olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-18)

Ne feledje, kedves Skorpió, hogy nem akkor igazán eredményes az ember, ha mindent képes egyedül megcsinálni, hanem akkor, ha képes másokat is oly mértékben a maga ügye mellé állítani, hogy a lehetõ legtöbbet hozhassa ki másokkal közösen a dologból. Ha ezt ma szem elõtt tartja, akkor nagyon komoly eredményeket érhet el!

Kedves Skorpió szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: