Mindenkinek vannak jó és rossz tulajdonságai, az asztrológusok szerint pedig csillagjegyeink meghatározza a legfőbb vonásainkat. Bár természetesen minden ember más és más, és nincs két egyforma egyéniség, az is igaz, hogy csillagjegyük alapján a legtöbben magukra szoktak ismerni,ami az általános jellemzőket illeti. Te hogy érzed? Valóban ezek a legpozitívabb tulajdonságaid, vagy a te esetedben tévednek a csillagjósok?

Kos

Amit egyszer a fejedbe veszel, azt tűzön-vízen keresztül viszed, és nincs semmi, ami megállíthatna. nem szeretsz sokat töprengeni, mert szerinted a gondolkodás a tett halála, gyorsan, de azért felelősségteljesen döntesz, ha viszont letetted valami mellett a voksodat, akkor nem visszakozol.
Akinek te a szavadat adod valamiben, az biztos lehet benne, hogy meg is fogod tartani az ígéretedet, mert képtelen lennél megváltoztatni a hozzáállásodat.

Kedves Kos olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-30)

Ma a Kos hihetetlen energiákat aktivál, s óriási lelkesedéssel veti bele magát a napba. Elsõre abszolút jó ötletnek tûnik, hogy egymaga mindent megcsinál majd, ahogy tervezte, de könnyen lehet, hogy jobban teszi, ha néhány tennivalót lepasszol másoknak, s ön inkább a fontosabb kérdésekre koncentrálja erejét, minden csip-csup dolog helyett, hiszen ön úgyis a nagy helyzetek és problémák megoldásában jeleskedik igazán. Ma nagy szüksége lehet környezetének arra, hogy kitûnõ meggyõzõképességét megcsillogtassa, egy pénzügyileg fontos kérdésben. Ha nem ön intézi, nem biztos, hogy a vártan alakul a kimenetel, így ezt viszont semmiképp se engedje ki a kezébõl!

Kedves Kos szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Mit néz meg rajtad előszőr? Eláruljuk, mi a legvonzóbb tulajdonságod a csillagjegyed szerint

Bika

Szívós, erős és kitartó vagy, noha nem szeretsz fejjel a falnak rohanni, inkább a lassú, megfontolt munkában hiszel. Nem hajszolod a gyors sikert, mert tudod, hogy az eredményekért dolgozni kell, és te erre hajlandó is vagy.
Az akadályok, nehézségek soha nem tántorítanak el a célodtól, hiszen természetesnek veszed, hogy nem adják ingyen a jó dolgokat, és egy percig sem fordul meg a fejedben, hogy becsületes munkával ezeket a nehézségeket ne lehetne legyőzni.

Kedves Bika olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-30)

A Bikának ma ajánlatos minden merészségét és bátorságát latba vetnie a haladásért, mert sok minden múlhat ezen. Mivel azonban eme jegy képviselõire nem jellemzõ az efféle törtetõ magatartás, ez igen megerõltetõ lehet, ám mégis szükséges. A mai nap folyamán ráadásul meglehetõsen hullámzó érzelmi állapottal számolhat, ami egy eddig járatlan és meglepõ útra terelheti. Ha ilyen helyzetbe kerülne, ne ijedjen meg ettõl, hiszen sajnos néha az ember hirtelen kényszerül egy-egy döntés meghozatalára, s ez által hamar olyan szituációba találhatja magát, ami teljesen váratlanul éri, de mindez, amellett, hogy természetes, még néha elkerülhetetlen is!

Kedves Bika szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Ikrek

Igazi társasági ember vagy, aki azonnal ráérez, kihez hogyan kell szólni, és az egyéniségek teljes arzenálját képes felvonultatni anélkül, hogy meg kellene játszania magát – egyszerűen csak tényleg ennyire összetett személyiség vagy.
Mivel ösztönösen ráérzel, hogy kinek melyik arcodat kell mutatnod, ezért remekül kijössz az emberekkel, és könnyen fogadnak mások a bizalmukba, keresik majd a társaságodat.

Kedves Ikrek olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-30)

Ma álmok és víziók, mint tudattalan képek törhetnek a felszínre önben, s nehéz lehet értelmeznie, mi is történik. Ezek forrása ráadásul nem egyszer régi traumák, vagy rossz élmények lehetnek, melyeket, bár túlélt, mégsem sikerült sokáig teljesen feldolgoznia. Ne keseregjen, inkább ma nézzen szemben a démonjaival, esetleg fóbiáival és tegyen egy nagy lépést azok legyûrésében. Ha most bátran viselkedik, a nap végére igencsak megkönnyebbülhet. Szabaduljon hát meg a nyomasztó gondolatoktól és terhektõl!

Kedves Ikrek szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Rák

Te tartod össze a családot, az otthoni béke mindennél fontosabb számodra, és képes vagy annyi energiát fordítani erre, ami másokat is megragad. Tény, hogy nélküled semmi nem lenne ugyanolyan, te vagy az, aki miatt a rokonok hazajárnak, és aki előtt mindenki őszintén képes feltárni az érzéseit, mert tudja, hogy megértésre talál.
Nem csak a családod, de a közvetlen környezeted is érzelmi biztonságban, általános nyugalomban érzi magát melletted, mert tudják, hogy szükség esetén kiállsz mellettük. Igazi gondoskodó természet vagy.

Kedves Rák olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-30)

A mai nap folyamán valaki, akár tudtán kívül is, igencsak beletaposhat a lelkébe, ami elsõ pillanatban nagyon elszomoríthatja. Ne hagyja azonban, hogy tartósan eluralkodjon önön ez az érzés! Ne feledje, mindig van a dolgoknak a felszín alatt egy mélyebb értelme is, s nagy ostobaság lenne, ha ezt nem ismerné fel eme adott szituációban. Ha sikerül felfednie e karmaikus jellegét a történteknek, akkor már mindjárt másként is fogja értelmezni és látni a dolgot, s rájön, hogy igazából nem is önt, s az ön számára fontos dolgokat kívánták célba venni az elhangzottakkal.

Kedves Rák szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: