Oroszlán

Igazi harcos természet vagy, ugyanakkor pontosan tudod, hogy a céljaidat elsősorban nem nyers erővel érheted el, hanem azzal, ha nagylelkű és jóságos vagy.
Mivel nem vennéd a szívedre, ha a megítéléseden csorba esne, mindig ügyelsz rá, hogy igazságos legyél másokkal, ezért a környezeted igazi dámának vagy lovagnak tart, aki ügyel arra, hogy mindig megőrizze a méltóságát, de ha szükség van rá, azonnal ott terem, akár egy igazi nemes lélek.

Kedves Oroszlán olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-17)

Elõfordulhat, hogy ma csalódnia kell valakiben, aki közel áll önhöz, talán egy jóbarátban, s ez meglehetõsen rosszul érintheti, megviselheti. Kétségtelen, hogy néha nem is árt egy kis lelkizés, de igyekezzen mégis hamar kijönni most a mélypontról, ugyanis valahol nagy szükség lehet most önre, ahol fontos, hogy száz százalékban ott tudjon lenni!

Kedves Oroszlán szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Szűz

Precíz és megfontolt vagy, az a típus, aki mindig egy lépéssel előre tervez. Lehet rád számítani, mert nem teszel felelőtlen ígéreteket, és amilyen igényes vagy a rendezettségre a magánéletedben, ugyanolyan alapos és összeszedett vagy a munkádban is.
Egy szűz soha nem kapkod, nem szétszórt vagy feledékeny, tartja a határidőket és órát lehet igazítani hozzá.

Kedves Szűz olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-17)

Ma kissé nehezen juthat szóhoz mások mellett, talán eleinte nem akarják kikérni, vagy éppen meghallani a véleményét, s ez kicsit rosszul eshet, azonban, ne adja át magát sokáig a búslakodásnak, kedves Szûz, ugyanis hamarosan, minden tekintet önre szegezõdhet, mert adódhat valami, amivel csakis ön képes boldogulni, s akkor újra az ön kezében lehet majd a gyeplõ!

Kedves Szűz szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Napi Szerelmi Horoszkópok - 2020-04-16 - A mai kifejezetten szeszélyes napnak ígérkezik...

Mérleg

Mindig az igazságosságra, az egyensúlyra törekszel, és a szépet keresed a világban. Mivel nagyon fontos számodra a harmónia, és kiváló a diplomáciai érzéked, ezért mások között is békét tudsz teremteni, különös érzéked van hozzá, hogy helyrehozd a vitás helyzeteket, mivel mindkét fél érveit megérted, és tudod, hogy mit szeretnének.
Az empátiád miatt mindenki hallgat rád, te pedig igazságos megoldások születését segíted elő.

Kedves Mérleg olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-17)

Akármennyire is szeretne ragaszkodni a múlthoz, kedves Mérleg, könnyen lehet, hogy a mai nap a lezárásról, az elengedésrõl szól majd. Fontos megérteni, hogy néha az embernek le kell tudnia zárni a múltat, hogy lehessen jövõje. Legyen bölcs, tekintse elõre, s hagyjon a háta mögött mindent, ami elmúlt...

Kedves Mérleg szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Skorpió

Hihetetlenül mély érzelmek megélésére vagy képes, és amilyen hirtelen haragra tudsz lobbanni, ugyanolyan mély, bensőséges szeretet táplálására is vagy képes.
Ezek az érzelmi mélységek és magasságok a legtöbb ember előtt rejtve maradnak, a skorpiók azonban annyira mélyen élik át őket, hogy szenvedélyes, karizmatikus személyiségük szinte megbabonázza a környezetüket. Az emberek izgalmasnak, vonzónak, sugárzónak látnak.

Kedves Skorpió olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-17)

Ma nagy szüksége lehet a segítségére, támogatására valakinek, aki igazán közel áll önhöz. Halgassa meg elképzeléseit, s idomuljon hozzájuk, kedves Skorpió, hogy minél nagyobb segítségére lehessen a rászorulónak. Este alkalmasint még lepje is meg egy kis kiruccanással, megvendégeléssel az illetõt, hogy ez valóban az õ napja legyen!

Kedves Skorpió szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: