Nyilas – Kedvesség

Nyilas csillagjegyűként Te vagy a kedvesség mintaképe. Aki egy igazán melegszívű és önzetlen párra vágyik, annak érdemes veled megismerkednie. Szerelmes és romantikus lélek vagy, mindig szeretettel közelítesz a másik felé. Vannak, akik ezt félreértik, de velük nem szabad foglalkozni.

Kedves Nyilas olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-16)

A mai nap, igyekezzen minél több idõt a szabadban tölteni, kedves Nyilas, még, ha esetleg az idõjárás nem is egészen a kedvére való, hisz, már egy kis mozgással, sétával, vagy éppen kirándulással is sokat tehet egészségéért! Ügyeljen továbbá az étkezésekre is, nehogy túl sokat, vagy éppen keveset fogyasszon.

Kedves Nyilas szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Hűséges és ragaszkodó típus vagy, ezért jól jár veled, aki téged választ társként. Közvetlenséggel és őszinteséggel hamar megnyered az embereket.

Pénteki Horoszkóp - Néha úgy érzi, hogy az lenne a legjobb, ha...

Barátaid igazán szeretnek veled lenni, hiszen minden egyes perc felüdülés, amit veled tölthetnek.

Bak – Csendesség

csendes, higgadt emberek igenis szexik, amelyre remek példa a Bak csillagjegy. Ha Te is ebben a jegyben születtél, akkor valószínűleg ezekkel a tulajdonságaiddal fogod meghódítani párodat.

Kedves Bak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-16)

Ma kissé szétszórt lehet, kedves Bak, így mindenképpen ügyeljen a szokásosnál jobban értékeire, s arra, hogy induláskor, valóban bezárt mindent. Mindemellett, amennyiben érdemben tájékozódik valamirõl, felfedezhet egy olyan új lehetõséget, ami még nagy szerepet játszhat a további gyarapodásában!

Kedves Bak szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Szilárd hited és elveid vannak, soha nem hagyod magad befolyásolni. Bölcs gondolataid vannak, feleslegesen nem szeretsz fecsegni, érzelmeidet is inkább megtartod magadnak és kiválasztottadnak.

Nem könnyen nyílsz meg, igazi kihívás vagy annak, aki meg akar hódítani. Igazán kitartó vagy, ha rábukkansz egy olyan emberre, aki felkelti a figyelmedet, nem adod fel addig, míg meg nem szerzed.

Mit rontasz el a párkapcsolataidban? A csillagjegyed megmondja!

Vízöntő – Csípősség

Ha Vízöntő vagy, akkor gyakran szarkasztikus és csípős vagy, ám vannak olyanok, akiknek pont ez tetszik meg benned. Éles eszű vagy, nem jó annak, akivel vitába keveredsz, hiszen rendre te győzedelmeskedsz a szellemi párbajban.

Kedves Vízöntő olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-16)

Ma vágyhat egy kis kényeztetésre, törõdésre, ugyanakkor, nem biztos, hogy ezt most meg is kapja, kedves Vízöntõ, ám, ez nem azt jelenti, hogy ettõl még le kéne mondania minderrõl, hisz magad uram, ha nincs szolgád, menjen elébe a dolgoknak! Amúgy is, ki tudhatná jobban önnél, mire is van szüksége igazán?

Kedves Vízöntő szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Mindig önmagadat adod és őszinte vagy, ezzel képes vagy hamar meghódítani kiszemeltedet. Olyan szemszögből vagy képes látni a világot, mint nagyon kevesek, megérzéseid pedig rendre igaznak bizonyulnak.

Humorodat és vicceidet nem mindenki értékeli, akivel azonban egy hullámhosszon vagy, tud nevetni a poénjaidon. Kell idő, míg a párod teljesen kiismer, ezért főleg a kapcsolat elején nem árt, ha türelmesek vagytok egymással.

Halak – Rugalmasság

Halak csillagjegyűként legelőnyösebb és legvonzóbb tulajdonságod a rugalmasság, mindig ott vagy, ha a másiknak szüksége van rád. Barátaid és szeretteid bátran megbízhatnak benned, igazán hűséges és megértő típus vagy.

Kedves Halak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-16)

Amennyiben a mai napot munkával tölti, úgy igencsak meggyûlhet a baja azzal, hogy környezete, szinte folyamatosan, ellentétes, egymásnak ellentmondó információk sokaságával látja el önt, így szinte képtelenség döntést hozni, vagy érdemi elõrelépést tenni. Hagyja el egy kicsit a hajót, kedves Halak, és inkább ne is törõdjön ma semmi fontossal, meglehet, ez a legjobb, amit ilyen körülmények között tehet!

Kedves Halak szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Gyakran földhöz ragadtnak tartanak, kedveled a konzervatív dolgokat és nagyon bölcs vagy. Érzelmesség jellemez az élet minden területén, sokan naivnak tartanak, pedig egyszerűen csak pozitívan gondolkodsz az élet dolgairól.

Jó veled beszélgetni, de vitába keveredni már kevésbé: ha valaki a lelkedbe tapos vagy megbánt, annak duplán vágsz vissza.

 

 

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: