Oroszlán

„Elfogadom és örülök az egyedül töltött perceknek, mert így tudok igazán feltöltődni és visszatalálni önmagamhoz.”  

Kedves Oroszlán olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-07)

A mai nap kifejezetten kedvezhet a nagyobb pénzügyi döntések meghozatalának, a befektetéseknek, esetleg egy kölcsön, vagy hitel felvételének, mindazonáltal természetesen, ez csak akkor van így, ha kifejezetten azért vesz igénybe utóbbiakat, hogy aztán megforgatva a kapott összeget, profitáljon is belõle!

Kedves Oroszlán szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Dráma és mozgalmas mindennapok nélkül nem is érdemes létezni – legalábbis, ha téged kérdeznek, biztosan ez lenne a válasz. Merj lenyugodni és egyedül lenni. A barátaid ugyanúgy imádni fognak, ha nem zizegsz minden pillanatban a közelükben.

Szombati Horoszkóp 2022-04-16

Szűz

„A tökéletlenség gyönyörű. Pont úgy vagyok jó, ahogy vagyok.”  

Kedves Szűz olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-07)

A mai napja, rendkívül kiegyensúlyozottan és harmóniában telhet, kedves Szûz, s családja, barátai támogatására is bizton számíthat, így bátran vágjon bele bármibe, amit csak kigondol! Az estét alkalmasint érdemes szûk körben tölteni mindazokkal, akik a legfontosabbak életében, hogy valóban tökéletes legyen ez a nap!

Kedves Szűz szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Nálad mindig rend van otthon és csak olyat adsz ki a kezed közül, ami 100%-os. A tökéletesség hajkurászása azonban teljesen felemészt és egy csomó izgalmas és fontos pillanatról lemaradsz. Legyél engedékenyebb magaddal, hogy teljesebben élhesd meg a jelent.

Mérleg

„Értékes a véleményem, amit szívesen osztok meg másokkal. Tökéletesen rendben van, ha valakivel mást gondolunk valamiről.”

Kedves Mérleg olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-07)

A mai nap akkor kerülhet egyensúlyba önmagával, kedves Mérleg, ha adódik alkalma kiélni kreativitását, megvalósítani, vagy legalábbis, belekezdeni jövõbeni elképzeléseibe. Amennyiben (szokás szerint), nem kínálná tálcán az élet a lehetõséget, úgy találja ki maga a mit és a hogyant!

Kedves Mérleg szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Igazi konfliktuskerülő vagy, sokszor nem mondod el a véleményed, hogy ne bánts meg másokat vagy ne generálj feszkót. Ezt sajnos nagyon könnyű kihasználni és vannak is, akik gyengeségnek tekintik a nemes hozzáállásod. Minden nap őszintén mondogasd a személyes mantrád, hogy megtaláld a saját hangod.

Skorpió

„Szabad vagyok és biztonságban érzem magam. Bátran felvállalhatom az érzéseim.”  

Kedves Skorpió olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-07)

Úgy tûnik, ma nagyon észnél kell lennie, kedves Skorpió, ha mindennel kényelmesen végezni akar. Amennyiben úgy érezné, hogy már reggel elszabadul a pokol, álljon meg egy pillanatra, s szánjon idõt arra, hogy részletes tervet és pontos idõrendet készítsen, majd a nap folyamán azt kövesse és szigorúan tartsa is be, pontról-pontra, akkor csodákat mûvelhet!

Kedves Skorpió szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A titkolózás nagymestereként minden érzelmedet alaposan elrejted és csak szökőévente egyszer nyílsz meg másoknak. Hiába ismételgeted magadnak, hogy nincs szükséged arra, hogy az érzelmeidről beszélj, sokszor érzed magad frusztráltnak és meg nem értettnek. Itt az ideje – legalább néhány ember előtt – megnyílni, hogy felszabadítsd a blokkolt energiáid.

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: