A Nyilas (november 22. – december 21.)

Nyilas jegyűként júliusban igazán elemedben érzed majd magad. A nyaralást is érdemes erre a hónapra tervezned. Annyira lelkes és vidám leszel, talán még önmagadhoz képest is pozitívabban látod a világot. Nem véletlenül lesz részed igazán emlékezetes találkozásban. Valaki a múltból, a gyermekkorból ismét feltűnik az életedben…

Kedves Nyilas olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-06)

Ma nem ért a szokottnál jóval óvatosabbnak lennie, kedves Nyilas, ugyanis könnyen baleset érheti önt, esetleg tönkre mehet valamije, ha nem vigyáz. Mindezt elkerülendõ, mindig nézzen körül alaposan, s ha esetleg olyan sportot, vagy tevékenységet is szokott végezni, ami igencsak mozgalmas, ma inkább hagyja ki, ha lehet, biztos, ami biztos.

Kedves Nyilas szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A Bak (december 22. – január 20.)

Bak jegyűként nem könnyű letenned a munkát, és az önfeledt kikapcsolódást választani. A horoszkóp most mégis erre biztat téged, júliusban ugyanis a Vénusz téged is eláraszt a szerelem energiáival. Talán magad is meglepődsz, mennyire érzelmes lettél. Nem baj, kifejezetten jót tesz a meglévő kapcsolatodnak, vagy ha újra vágysz, akkor az újnak.

Kedves Bak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-06)

Eme mesés nap, különösen kedvez a kompromisszumok, szövetségek kieszközölésének, megkötésének, így rendkívül alkalmas a békülésre, vagy az utóbb idõ, kisebb-nagyobb konfliktusainak rendezéséhez, használja hát ki erre, kedves Bak! A harag és a dolgok húzása úgyis túl sok energiát von el az embertõl, ráadásul legtöbbször, teljesen feleslegesen...

Kedves Bak szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Augusztusi horoszkóp: Olyan sok esemény, változás történhet, amely okán nem fogod unalmasnak vagy egyhangúnak tartani az életedet!

A Vízöntő (január 21. – február 19.)

Vízöntő jegyűként törődj egy kicsit magaddal, a lelkeddel is, mielőtt fejest ugranál egy új párkapcsolatba. A nyári flörtök, a hétvégi partik izgalmas időszakot ígérnek, de a valódi szerelem inkább csak augusztusban érintheti meg a lelked. Légy mindenképpen körültekintő, mielőtt elköteleznéd magad.

Kedves Vízöntő olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-06)

A mai nap, szakmai, vagy más egyéb területen szerzett tudásának bõvítésére, vagy éppen, gyakorlati alkalmazására igencsak alkalmasnak ígérkezik, rendkívüli produktivitást jósolva ezen a téren, így érdemes mindent bevetnie azért, hogy kellõképpen ki is használja elméje kiemelkedõ fogékonyságát, aktivitását!

Kedves Vízöntő szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A Halak (február 20. – március 20.)

Halak jegyűként bármelyik pillanatban rád köszönhet a szerelem, hiszen a Jupiter izgalmas pillanatokat ígér neked már most, júliusban. Légy óvatos, ne dönts hirtelenül, adj időt magadnak és a szerelem kibontakozásának. Könnyen meg is téveszthetnek ugyanis az érzelmek.

Kedves Halak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-06)

A mai nap nagy eséllyel vehet részt egy eseményen, összejövetelen, amire talán már régóta, de legalábbis az utóbbi napokban, biztosan várt. Szánjon elég idõt arra, hogy kényelmesen elkészülõdhessen a nagy találkozásra, s kényeztesse közben magát, kiélvezve az édes várakozás minden egyes pillanatát!

Kedves Halak szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: