Tudod, mi a párod szeretetnyelve? Hogyan fejezi ki irántad a szeretetét? És milyen jelekből tudhatja, hogy te is szereted őt? A párkapcsolatok többségében a legnagyobb probléma éppen ez, hogy a társak nem értik egymás szeretetnyelvét. Félreértéseket, fölösleges veszekedéseket spórolhatsz meg, ha tisztában vagy párod igényével, azzal, amit adni tud neked. Persze, a sajátodat se felejtsd el tudatni vele. A horoszkópból kiderül, hogyan szeretnek a csillagjegyek, mi a szeretetnyelvük. Használd, érdemes.

A Kos (március 20. – április 19.)

A Kos határozott, egyenes és nyílt jellem. Nem szereti a félrebeszélést, a tiszta és érthető kommunikációt viszont annál inkább. Szóval, ha tudni szeretnéd, mennyire van fontos neki, semmi mást nem kell tenned, mint megkérdezni tőle. Szavakból ért, de hallani is szereti, hogy szereted. Mondd el neki minél többször, hiszen a szavak az ő szeretetnyelve.

Kedves Kos olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-27)

A mai napon, kedves Kos, meggyûlhet a baja a digitális világ egyik vívmányával. Lehet, hogy telefonja, vagy számítógépe egyszer csak úgy dönt, hogy nem szeretné tovább parancsait követni és leáll. Sajnos a probléma valószínûleg nem lesz könnyen orvosolható, de egy szakember segítségével megúszhatja az új eszköz vásárlást.

Kedves Kos szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Ennek a 6 női csillagjegynek a közelébe se engedd a párod! Még a legjobb barátnőjük pasiját is képesek elvenni

A Bika (április 19. – május 20.)

A Bika a legérzékibb csillagjegy. Az is igaz persze, hogy legalább ennyire makacs és önfejű típus. Mégis nagyon szeretetre méltó, hűséges és megbízható jellem. Az érintések mindennél többet jelentenek a számára. Ő biztosan az érzéki simogatással mutatja ki, mennyire szeret téged. Öleld meg őt minél többször, és meglátod, a keményfejű Bika kezes báránnyá változik.

Kedves Bika olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-27)

Ma kevésbé tud uralkodni indulatain, kedves Bika. Úton útfélen olyan igazságtalanságokban botolhat, melyeket már igazán nem tud tovább jó szemmel nézni. Ezek az apró kellemetlenségek igencsak felbosszanthatják önt, s talán a legrosszabb az egészben, hogy elõfordulhat, hogy felgyülemlett feszültségét olyan barátján vezeti le, aki vajmi keveset tehet a világ figyelmetlenségérõl.

Kedves Bika szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Az Ikrek (május 21. – június 20.)

Az Ikrek a szavak embere. Semmi másból nem ért, mint a logikus, tiszta és következetes kommunikációból. Kertelés nélkül kimondja, amit gondol, az érzéseit is képes szavakba foglalni. Ajándékozni is nagyon szeret, ezért a kedves szavak mellett kisebb-nagyobb ajándékokkal mutatja ki, mennyire értékeli, hogy veled lehet.

Kedves Ikrek olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-27)

Valami különleges receptet találhatott nemrég, amit már rég óta ki szeretne próbálni, kedves Ikrek, de még eddig nem volt rá alkalma. Ma azonban elhatározhatja, hogy nem halogatja tovább, megcsinálja a fantasztikus lakomát. Terveiben azonban hiba csúszhat, ami elronthatja az egész menüt. Figyeljen oda rendesen az alapanyagok beszerzésénél, nehogy valamelyik adalék romlott legyen.

Kedves Ikrek szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A Rák (június 21. – július 22.)

A Rák a legérzelmesebb csillagjegy. A szeretet számára különleges jelentést hordoz. Gondoskodó, segítőkész, minden áldozatot vállal a családjáért, a szeretteiért. Az ő szeretetnyelve nem is lehet más, mint a minőségi idő. Azokkal a percekkel teszed őt a legboldogabbá, amit vele töltesz. Gyerekekkel vagy csak kettesben, az együtt töltött idő aranyat ér mindkettőtöknek.

Kedves Rák olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-27)

Kedves Rák, mostanában észrevette, hogy családja több odafigyelést igényel a szokottnál is. Valószínûleg egy kissé túlhajszolta magát az utóbbi hetekben és ezt próbálják önnek jelezni, illetve kifejezni, hogy hiányzik az életükbõl. Esetleg próbálja meg teendõit úgy intézni, hogy több ideje legyen rájuk, vagy, ha nem tudja átcsoportosítani feladatait, vonja be õket is, amibe csak tudja. Még az is lehet, hogy élvezni fogják.

Kedves Rák szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: