A Nyilas (november 22. – december 21.)

A Nyilas nyitott és független típus, imád utazni. Az igazsághoz hozzátartozik, hogy folytonos mehetnékkel küszködik, viszont óriási jelnek veheted, amikor megkér, hogy tarts te is vele. A szeretetét semmi mással nem tudja jobban kimutatni, mint a veled töltött minőségi idővel. Amikor kikapcsolja mobilt, a tévét, és csakis rád figyel, csakis az érdekli, hogy élvezd te is a vele töltött időt.

Kedves Nyilas olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-12)

A mai nap, legyen nagyon körültekintõ, kedves Nyilas, foglalatoskodjon bármivel is, nem csak azért, hogy kiküszöbölje a pontatlanságot, hanem azért is, nehogy egy kisebb, de annál kellemetlenebb baleset érje. Este, miután végzett, onnantól kezdve koncentráljon száz százalékosan a pihenésre, ami mát igencsak ráférhet önre!

Kedves Nyilas szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A Bak (december 22. – január 19.)

A Bak tiszteli és követi a hagyományokat a leginkább.  A Szűz csillagjegyhez hasonlóan az ő szeretetnyelve is az, hogy ad és ad, és bármilyen szívességet örömmel megtesz a kedvedért. Mindent megtesz érted, keményen dolgozik, hogy a legkényelmesebb életed lehessen. Őt is könnyű félreérteni, mert sokszor beletemetkezhet a munkájába, és látszólag csak magával foglalkozik, a szíve mélyén mégis érted él és érted lélegzik.

Kedves Bak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-12)

Igyekezzen megõrizni ma a hidegvérét, történjék bármennyi apró, idegesítõ dolog is ön körül, kedves Bak, amennyiben ugyanis teret enged érzéseinek, úgy igencsak megbánthat valakit, akit késõbb, annál nehezebb lesz majd kiengesztelnie, így inkább, bölcsen, elõzze meg ezt a kellemetlenséget és tortúrát.

Kedves Bak szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Heti szerelmi horoszkóp - 2021 január 05-10-ig: Gondold végig, hogy mi az, amirevalójában vágysz, és ne érd be kevesebbel...

A Vízöntő (január 20. – február 18.)

A Vízöntő szabad és független lélek. Nagyon mély érzésű, de sem kimutatni, sem elmondani nem képes, amit érez. Nem is fogja, ezért erre ne is számíts tőle. Az ajándékokat viszont nagyon szereti. Szívesen kap, de még szívesebben lep meg téged kisebb és nagyobb ajándékokkal. Amíg nem feledkezik meg a legfontosabb ünnepekről, addig biztos lehetsz a szeretetében.

Kedves Vízöntő olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-12)

A mai napon, különösen vigyázzon éles nyelvével, kedves Vízöntõ, ugyanis minden szava igen erõteljes hatást válthat ki másokból. Amennyiben meg akarja õrizni a környezetében a békét és a nyugalmat, úgy a legteljesebb mértékben tegye félre a másokkal kapcsolatos problémáit, kritikus szemléletét, s hagyja inkább máskorra azok megfogalmazását, kifejtését.

Kedves Vízöntő szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A Halak (február 19. – március 20.)

A Halak az egyik legromantikusabb csillagjegy. Nagyon vágyik az érzésekre, és persze nagyon mélyen is érez. Ábrándos, álmodozó típus, akinek bámulatos a fantáziája, és rendkívül kreatív típus. Nagyon tud szeretni, és az érintések minden szónál többet jelentenek neki. Nem véletlen, hogy az ő szeretetnyelve a testi érintés. Öleld meg őt minél gyakrabban, és nem győzi majd kimutatni a szeretetét irántad.

Kedves Halak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-12)

Ma kissé érzékenyebb, ingerlékenyebb lehet a szokásosnál, kedves Halak, így mindenképpen próbálja meg kerülni a feszült, konfrontáló helyzeteket. Bármi is történjék, vonuljon inkább félre, tegye a dolgát, s, ha muszáj, akkor is csak rendkívül szûkszavúan nyilatkozzon, hogy elkerülhessen minden problémás szituációt!

Kedves Halak szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: