Az Oroszlán nő (július 23. – augusztus 22.)

Oroszlán jegyűként magabiztos vagy, akinek fontos, hogy imádják. Ha rátalálsz az igazira, hűséges, kitartó és nagyon szerethető nő vagy. A másik csillagjegy, amelyik hozzád hasonlóan domináns és céltudatos, a Skorpió. Ez a férfi kellően izgalmas és mélyen érző, ami rendkívül imponál neked. A tenyerén fog hordozni. A Vízöntő különleges lehet, de nem érzed eléggé férfiasnak. Nem szereti az ellenőrzést, a számonkérést, nagyon gyorsan lelépne mellőled. Inkább óvd meg magad a csalódástól, és ne kezdj vele.

Kedves Vízöntő olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-28)

Ma egy barátjával történhet valami, esetleg megváltozhat a viselkedése önnel szemben. Ne vegye tõle rossz néven, bármit is mond, vagy tesz, hisz, ha nem teljesen önmaga, az csak egyetlen dolgot jelenthet: valami baj van. Derítse ki, mi lehet az és segítsen neki!

Kedves Vízöntő szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A Szűz nő (augusztus 23. – szeptember 22.)

Szűz nőként annak ellenére népszerűségnek örvendesz, hogy alapvetően nem vagy egy társasági beállítottságú hölgy. Okos meglátásaidat, kreativitásodat sokan értékelik. A Bak férfi nem rohan le, amit kifejezetten értékelsz. Ráadásul éppen azt a nyugodt és megbízható hátteret adja, amire olyannyira vágysz. Szerelmetek hosszú távú kapcsolattá érhet. Hosszabb időre lehet szükséged, hogy kiismerd a párodat. A Rák férfi vonzó lehet, ugyanakkor nincs türelme kivárni, mire megnyílsz előtte. Túl érzelmes, és túlzottan is gondoskodó, egy idő után biztosan az agyadra menne.

Kedves Bak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-28)

Bár ma már csupán egy karnyújtásnyira érhet céljaitól, kedves Bak, mégis megeshet, hogy némi késedelemrõl kaphat hírt, ami igencsak bosszantó lehet. Nézze a jó oldalát a dolognak: legalább lesz még egy kis ideje készülni az eljövendõkre.

Kedves Bak szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A Mérleg nő (szeptember 23. – október 22.)

Mérleg nőként pontos elképzeléssel rendelkezel a számodra ideális férfiról. Legyen nagyvonalú, szenvedélyes, lenyűgöző. Ezekt a tulajdonságokat az Oroszlán pasiban biztosan megtalálod. Mindketten céltudatosak vagytok, inspirálhatjátok, segíthetitek egymást. A Halak férfi túlzottan is érzékeny hozzád. Azzal sem tudnál mit kezdeni, hogy folyton elúszik a felelősség elől. Vitatkozni sem lehet vele, ráadásul nem éreznéd őt eléggé férfias típusnak.

Kedves Halak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-28)

Ma könnyen azzal szembesülhet, hogy vannak, akik nem igazán végzik lelkiismeretesen a munkájukat, s ezzel pluszmunkát okoznak másoknak, köztük meglehet, hogy önnek is, kedves Halak. Ne mérgelõdjön, sõt, egyenesen, próbáljon kitûnni helytállásával. Kovácsoljon a hátrányból, elõnyt!

Kedves Halak szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A Skorpió nő (október 23. – november 21.)

A Skorpió nővel nem könnyű egyezségre jutni. Határozott, tudja, mit akar, és az igényeit is igen magasra helyezi. Párodat meglehetősen féltékenyen vizslatod. Az Oroszlán férfi tökéletesen megért téged. Céltudatos, szenvedélyes, akaratos, pontosan, mint te. Az biztos, a nagy veszekedéseket még nagyobb kibékülések követik. Az Ikrek férfi szórakoztató ugyan, de túlzottan is szerény hozzád képest. Nem alkotnátok jó párost, mert flörtölésével, könnyedségével folyton féltékennyé tenne.

Kedves Skorpió olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-28)

A legsürgetõbb, hogy minél elõbb rendezze a fejében kavargó gondolatokat, kedves Skorpió, s eszelje ki, hogyan lehetne ma a leghatékonyabb. Meglehet, hogy az idõként önre törõ kényelmességét, mondhatni lustasággát is le kellhet gyõznie ma ahhoz, hogy nagy eredményeket érjen el. Tegye meg, megéri!

Kedves Skorpió szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: