NYILAS

A nyilasok szerencséjét a hal hozhatja meg. Az aranyhal a keleti kultúrában pénzmágnesek. A feng shuiszerint a gazdagság területen kell elhelyeznünk, méghozzá 9 darabot belőle. Ez lehet szobor, kép, de akár egy akváriumban úszkáló hal is. Azonban hálószobába ne tegyük, mert elúszik a boldogságunk!

Kedves Nyilas olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-06)

Ma nem ért a szokottnál jóval óvatosabbnak lennie, kedves Nyilas, ugyanis könnyen baleset érheti önt, esetleg tönkre mehet valamije, ha nem vigyáz. Mindezt elkerülendõ, mindig nézzen körül alaposan, s ha esetleg olyan sportot, vagy tevékenységet is szokott végezni, ami igencsak mozgalmas, ma inkább hagyja ki, ha lehet, biztos, ami biztos.

Kedves Nyilas szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

BAK

A bakok szerencsehozója a delfin lehet. A delfint sok kultúra kedveli. Például az indiánok nagy szellemi képességeket tulajdonítottak neki, míg a görögöknél a halottak lelkét segítették át a túlvilágra. A bakok kicsit zárkózottak, konzervatívak. A delfin viszont játékos, önfeledt, ugyanakkor nagyon összetartó, okos és érzékeny állat. A bakoknak szerencsét, jó híreket, boldogságot hoz.

Kedves Bak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-06)

Eme mesés nap, különösen kedvez a kompromisszumok, szövetségek kieszközölésének, megkötésének, így rendkívül alkalmas a békülésre, vagy az utóbb idõ, kisebb-nagyobb konfliktusainak rendezéséhez, használja hát ki erre, kedves Bak! A harag és a dolgok húzása úgyis túl sok energiát von el az embertõl, ráadásul legtöbbször, teljesen feleslegesen...

Kedves Bak szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Ők a legénközpontúbb csillagjegyek. Te te köztük vagy?

VÍZÖNTŐ

A vízöntő számára szerencsét hozhat a szerencsebambusz. A bambusz egy nagyon gyorsan növő, erős növény, mely hajlik, de nem törik. Mindez a vízöntőre is igaz. Száguld, mindent előre átgondol és minden helyzetből igyekszik a legjobbat kihozni.

HALAK

Ha a halak szerencsére vágyik, egy kis/nagy buddhaszobor segíthet neki. A buddha szobrok közül többféle van. Lehet akár nevető, akár egy jógapózban ülő, akár egy nagy batyuval felpakolt, de pénzérmékkel díszített is. A pénzügyekben, a szerelemben, szerencsében is segít.

Kedves Halak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-06)

A mai nap nagy eséllyel vehet részt egy eseményen, összejövetelen, amire talán már régóta, de legalábbis az utóbbi napokban, biztosan várt. Szánjon elég idõt arra, hogy kényelmesen elkészülõdhessen a nagy találkozásra, s kényeztesse közben magát, kiélvezve az édes várakozás minden egyes pillanatát!

Kedves Halak szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Forrás:

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: