OROSZLÁN

Az állatok királyának jegyében születettek kedvelik a drága holmikat. Az ásványkövek mindenkire, minden életterületre hatással lehetnek. Ami egy oroszlánnak szerencsét hozhat, az például a rózsakvarc. Ez bevonzza, a tiszta érzelmeket, a szeretetet, a gazdagságot.

SZŰZ

A Szűz jegyben születettek számára a pillangó hozhat nagy szerencsét. A pillangó, ahogyan  a bábból átalakul, és végül egy gyönyörű élőlénnyé válik, úgy a Szűz is a megpróbáltatások során nyert erőből egy gyönyörű lény lesz. Bármilyen pillangót ábrázoló kép, vagy kis tárgy szerencsét hoz, ha a zsebében tartja.

Kedves Szűz olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-05)

Amennyiben mostanában sokat hajtott (de ha nem, akkor is), épp itt az ideje egy kis pihenésnek, kikapcsolódásnak, de minimum a csökkentett munkatempónak, lazításnak. Ne kockáztassa, kedves Szûz, hogy hamarosan végképp kimerülhet, inkább menjen elébe, s tartson tudatosan egy kisebb szünetet!

Kedves Szűz szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Szeret vagy nem szeret? Testbeszédük leleplezi a csillagjegyeket

MÉRLEG

A mérleg jegyűek számára ideális, ha pávatollat tartanak maguknál. A pávatoll a keleti kultúrában a jó hírnév, a siker és a boldog párkapcsolat bevonzására képes. Akár egyedül van valaki és társra vágyik, akár már meglévő párkapcsolatán javítana, egyaránt hasznos lehet számára a pávatoll.

SKORPIÓ

A Skorpió számára a sárkány szobor hoz szerencsét. A sárkány a keleti kultúrában a védelem, felsőbb szellemi képességek, az erő képviselői. A Skorpiónak is szerencsét, védelmet, tudást szimbolizál.

Kedves Skorpió olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-05)

Ma igencsak nagy jóindulatra számíthat egy kollégájától, felettesétõl, vagy barátjától, aki egy lovagias gesztus által, nagyon sokat lendíthet most a szekerén! Bár tény, hogy magától is képes szinte bármivel megbirkózni, de azért valljuk be, kedves Skorpió, minden nagy hajósnak jól jön néha egy kis hátszél! Fogadja ezt el és egyszerûen csak élvezze a helyzetet.

Kedves Skorpió szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: