3. A Vízöntő

A Vízöntő nagyon csodás lélek, ugyanakkor hajlamos lehet rengeteg dolgot megígérni, aminek aztán a felét sem tartja be. Ezért nem csak kiigazodni nehéz rajta, de megbízni sem érdemes benne. Szokása belelkesíteni a környezetét, aztán mire mindenkit lázba hozott, az ő agya már régen más dolgokon pörög.

Kedves Vízöntő olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-20)

Bármennyire is úgy tûnjön ma, hogy sietnie kellene, mégse sürgessen semmit, kedves Vízöntõ, hanem várja i türelmesen, hogy a dolgok, szinte maguktól alakuljanak, Ez azért is jó, mert, ha így tesz, alkalma lehet majd megfigyelni olyan mechanizmusokat, melyek ismerete késõbb még elõnyt jelenthet!

Kedves Vízöntő szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

4. A Halak

A Halak ígéreteinek sem feltétlenül érdemes hinni, hiszen vele is gyakran megeshet, hogy olyasmit mond ki, amiről valójában a lelke mélyén pontosan tud, hogy ne tartja be. Nem akar becsapni senkit sem, az ígéreteket inkább a békesség kedvéért teszi, és azért, hogy megfeleljen a környezete elvárásainak. Rá igaz a legjobban, hogy másként cselekszik, mint amit mond.

Kedves Halak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-20)

Ma mindenképpen legyen nagyon körültekintõ a kényes helyzetekben, kedves Halak, de legalábbis, mindenképpen csak annyira folyjék bele egy ilyen szituációba, amennyire a helyzet okvetlenül megköveteli, különben inkább maradjon ki belõle!

Kedves Halak szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Csütörtöki Horoszkóp 2024-01-25

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: