Skorpió

A legsz.xibb csillagjegy egyben az egyik legféltékenyebb is. Nézd el neki, szimplán annyira titokzatos a személyisége, hogy egyből azt feltételezi, hogy te sem mondasz el neki mindent. Az egyetlen esély, hogy kioffold az állandó bizalmatlankodó piszkálódását, ha mindig teljesen őszinte vagy vele.

Kedves Skorpió olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-06)

A mai nap tökéletes lehet arra, kedves Skorpió, hogy végre kellõ mértékben utolérje magát anélkül, hogy bárki is érdemben megzavarná tevékenységeiben, s ez nyugalommal és elégedettséggel töltheti el a nap végére. Ha már ilyen kellemesen alakultak a dolgok, este alkalmasint üljön össze kicsit azokkal, akikkel igazán jól szokta érezni magát, s tegyék most is azt, ami midig...

Kedves Skorpió szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Nyilas

Simán hozza a klasszikus hősszerelmest és azonnal kiakad, ha azt érzi, valakinek bejössz. Szerencsére ezekkel a minidrámáival nem téged szórakoztat, inkább a barátainak panaszkodik a vetélytársáról. A legjobb, amit tehetsz, hogy biztosítod, neked tényleg ő a mesebeli herceg.

Kedves Nyilas olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-06)

Ma nem ért a szokottnál jóval óvatosabbnak lennie, kedves Nyilas, ugyanis könnyen baleset érheti önt, esetleg tönkre mehet valamije, ha nem vigyáz. Mindezt elkerülendõ, mindig nézzen körül alaposan, s ha esetleg olyan sportot, vagy tevékenységet is szokott végezni, ami igencsak mozgalmas, ma inkább hagyja ki, ha lehet, biztos, ami biztos.

Kedves Nyilas szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: