Sajnálatos módon nem minden személy őszinte és megbízható. Egyesek cseppet sem jönnek zavarba, ha hazudniuk kell és a hűtlenség számukra teljesen természetes dolog, amely miatt nem éreznek lelkiismeret furdalást.

Mégis kit vagy mit lehet okolni ezért? Neveltetés, oktatás vagy személyes trauma kérdése? Az asztrológusok szerint a csillagokba van megírva, hogy melyek azok a zodiákusok, akik sokkal hajlamosabbak a csalásra, hiszen túl nyitottak a világban létező lehetőségekre.

Kedves Bak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-05)

A mai napon, könnyen kicsúszhatnak a kezébõl a dolgok, kedves Bak, ha elnagyolja dolgait, nem fordítva kellõ figyelmet a részletekre. Ezt elkerülendõ, legyen türelmes, mg, ha belül tombolni is lenne kedve, s szánjon rá annyi idõt, amennyit csak kell, hogy alaposan kidolgozza terveit, akkor ugyanis a nap végére, jelentõs sikereket érhet el!

Kedves Bak szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Lássuk, hogy mely csillagjegyekről van szó!

#5 helyezett – OROSZLÁN

A szituációra való tekintet nélkül, egy Oroszlánnak mindig elől, felül, azaz az élen kell lennie. Úgy tekint magára, mint a legvonzóbb, legokosabb személyre, akinek a kegyeit mindenki keresi. Amikor egy Oroszlán úgy érzi, hogy a párkapcsolata nem folyik tökéletes mederben, akkor a csalás könnyedén felüti a fejét. Néha csak az önbecsülés tartja vissza attól, hogy a tettek mezejére lépjen.

Kedves Oroszlán olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-05)

A mai napon szinte egészen estig hadilábon állhat majd az idõvel, kedves Oroszlán, s ennek meg is lehet a böjtje: kapkodás és fejetlenség mindenütt! Legyen bölcs, s lássa be, hogy nem csinálhat mindig, mindent egyedül, így itt a legfõbb ideje, hogy bizonyos dolgokban mások, esetleg hozzáértõbbek segítségét kérje. Higgye el, ez még nem a világ vége!

Kedves Oroszlán szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

#4 helyezett – KOS

A Kosok aligha tudnak lecövekelni egyetlen partner mellett. Mivel a világ egy hatalmas hely, tele lehetőségekkel, ők ezt szeretnék is kiaknázni. Egy kapcsolatban alapfeltétel számukra a szenvedély. Amikor a csend, béke és nyugalom bekövetkezik egy kapcsolatban, akkor sok nehézséget élnek meg. Előbb vagy utóbb tönkreteszik a párkapcsolatukat, és lehet, hogy a csalás konkrét okát sem tudják megmondani.

Kedves Kos olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-05)

A mai nap nem igazán kedvez az érdemi tevékenységeknek, vagy a komolyabb döntések meghozatalának, így, ha teheti, kedves Kos, inkább ma ne foglalatoskodjon ilyesmivel. Szentelje a napot az apróbb munkálatok elvégzésének, vagy éppen, bizonyos lemaradások pótlásának, ugyanis e területeken viszont jelentõs haladást érhet el!

Kedves Kos szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

#3 helyezett – IKREK

Mint egy vérbeli film karakter. A szerető férj/feleség és példaértékű családapa/anya otthon, ugyanakkor a legszenvedélyesebb szerető a másik, titkos életében. Az Ikrek hajlamos ilyen életmódot kialakítani. Nem kizárt, hogy évtizedeken keresztül éli ilyesfajta kettős életét, és senki nem jön rá, hogy mit tesz.

Kedves Ikrek olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-05)

Meglehet, hogy ma egy kisebb versengésre kerül sor a közvetlen környezetében, melybõl nehéz lenne önmagát kivonni, s talán nem is lenne érdemes, ugyanis, kedves Ikrek, most nagy esélye van a gyõzelemre. Talán nem is tudja mennyire! Mutassa meg, mit tud, s, ha esetleg mégis más bizonyulna ezúttal jobbnak, akkor is legyen sportszerû, hisz néha egy-egy vereségbõl többet tanulhat az ember, mint egy gyõzelembõl!

Kedves Ikrek szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: