Nyilas

A Nyilasok olyan értelemben instabilak érzelmileg, hogy reakcióik gyakran következetlenek. Míg egyik nap valamire fellelkesülve és mosolyogva reagálnak, addig lehet, hogy ugyanarra egy másik napon unott vagy épp ingerült válasz érkezik tőlük.

Kedves Nyilas olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-20)

Minden csak hozzáállás kérdése, ahogy azt mondani szokás, kedves Nyilas! Ma feltétlenül alkalmazza ezt a szabályt univerzálisan, s mindenhez viszonyuljon úgy, hogy az tükrözze az ön által elvárt eredményt. Ha sikerül ezt megvalósítania, az így kialakult, természetes precedencia sorrend sokat adhat hozzá a majdani sikeréhez!

Kedves Nyilas szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Ezt leginkább az elmeállapotuk befolyásolja – ha valami nagyon leköti a gondolataikat, vagy fejben képtelenek a jelenre koncentrálni, az látványosan kihat az érzelmeikre is, amit sokan magukra vesznek.

Ebben rejlik a legerősebb csillagjegyek legyőzhetetlensége

Ám ha valaki jobban megismeri őket, egy idő után már tudni fogja, hogy ez nem ellene szól.

Halak

Mivel a Halak az egyik legerősebb vízjegy, náluk még intenzívebben érződnek a korábban említett hatások. Ráadásul egy különösen érzékeny csillagjegyről van szó, szülötteire nagy hatással van a környezetük érzelmi állapota is, könnyen átveszik mások hangulatát, legyen az jó vagy rossz.

Kedves Halak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-20)

Ma mindenképpen legyen nagyon körültekintõ a kényes helyzetekben, kedves Halak, de legalábbis, mindenképpen csak annyira folyjék bele egy ilyen szituációba, amennyire a helyzet okvetlenül megköveteli, különben inkább maradjon ki belõle!

Kedves Halak szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Intuitív személyiségek, és megérzéseik könnyen hatalmukba keríthetik őket.

Általában művészi beállítottságúak, éppen azért, mert a művészetek útján könnyebben ki tudják fejezni rendkívül színes érzelmi világukat.

Ha azonban nincs egy ilyen csatorna, amelyen levezethetnék hullámzó érzelmeiket, akkor könnyen felborulhat az egyensúly.

 

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: